Проучванията разкриват тревожни данни! Годишно 6 милиона души умират вследствие

...
Проучванията разкриват тревожни данни! Годишно 6 милиона души умират вследствие
Коментари Харесай

Как по 100% естествен начин, без кризи и нервни изблици, да потиснем никотиновия глад и да спрем да пушим завинаги?

Проучванията разкриват тревожни данни! Годишно 6 милиона души умират вследствие от тютюнопушенето. Не допускайте да станете част от тази черна статистика! Средностатистическият пушач пуши по една кутия цигари на ден, а по-голямата част от пушачите и повече от кутия. Последствията от вдишването на тютюневия пушек и натрупването на никотин в организма могат да бъдат съдбовни. Но вследствие на нездравословните резултати от тютюнопушенето страдат освен пушачите, а и хората към тях . Заради така наречен " пасивното тютюнопушене " те могат да заболеят от същите заболявания като пушачите. В дълготраен проект насладата от този недостатък може да докара до намаляване на сетивата за аромат и усет, по-бързо стареене на кожата, увреждания на зрението, проблеми с респираторните органи, увеличение на риска от голям брой форми на рак, риск от инфаркт и инсулт, намаление на плодовитостта и други рискови болести. Впрочем, предизвестията и черната статистика не доближават до съзнанието на пушача. Къде се крие казусът?
Защо пушачите не съумяват да станат непушачи? Вината не е в тях! Никотинът се причислява към най-опасните опиати. Честият му банкет води до това в един миг тялото да не може да го обезврежда. И тъй като пушачите не дават време на организма да се регенерира и прочисти, дозата никотин става ежедневна потребност.
На пазара могат да се намерят медикаменти, хапчета и лепенки за прекъсване на цигарите, струващи милиони евро, чието деяние в действителност е нищожно. Това пушачите да станат непушачи не е в безстопанствен интерес. Единствената изгода на тютюневата и фармацевтичната промишленост е да имат колкото се може по-голяма облага. Всички тези средства в битката срещу цигарите съдържат несъмнено количество никотин – те са единствено сурогат на цигарите. Малко знае се, че в множеството случаи те провокират взаимозависимост. Еднакво нездравословни са като тютюнопушенето и водят до същите болести .
Хората стартират да усещат стеснение, когато и след няколко направени опита, не съумеят да откажат цигарите. Те и не знаят, че даже да са желали, просто не са имали късмет, тъй като огромните компании са създали скрит план против тях, за да ги трансфорат в свои непрекъснати консуматори. Никотинови пластири, никотинови дъвки, електронни цигари, хиляди типове хапчета... Пушачите просто няма по какъв начин да съумеят. Но, в този момент някои неща се трансформираха!


Мислите си, че може да съумеете със силата на волята? А тогава за какво към момента сте пушач?

Сигурни ли сте, че може да кажете довиждане на цигарите и да не запалите нито една повече? Трябва да знаете, че това е постижимо, само че също по този начин би трябвало да знаете и с какво ще се сблъскате. Списъкът със признаци, появяващи се след прекъсване на тютюнопушенето е стеснителен. Ще посочим единствено някои неща, с които множеството хора се борят: световъртеж, меланхолия, раздразнителност, бяс, припряност, безпокойствие, нервност, нарушен сън, отмалялост, нараснал вкус, напълняване, запек и отичане, стягане в гърдите, забавена сърдечна активност...

Знаейки какво ги чака, мнозина се отхвърлят още при първите признаци на рецесия и нервни прояви. Единственото, което желаят, е още веднъж да почувстват спокойствието и комфорта, които им дават цигарите. Ако сте наясно с това, тъй като към този момент сте пробвали да извървите този път, то продължете с четенето – става известно, че не е нужно да минавате през всичко горепосочено. Ако знаете едно нещо, може да спрете да пушите, когато си поискате.


Дали в миналото щяхте да запалите цигара, в случай че знаехте какво ви чака?

Вероятно сте мислили, че ще пушите известно време, тъй като това е " съвременно ", " всички в компанията пушат ", " харесва ви ", " отпуска ви " и ще може да спрете, когато пожелаете. Мислили сте, че имате по-силен темперамент от този на пушачите, които настояват, че не могат без никотин?

Впрочем, с течение на времето разбирате, че в съвсем всеки миг си мислите за цигара и пушите все по-често. И продължавате да вярвате, че може да спрете, само че просто " няма потребност ". Обаче се лъжете. Никотинът бързо води взаимозависимост и е в действителност мъчно да се изтръгнете от неговите лапи. Трудно, само че не и невероятно. Всички средства, съдържащи никотин, а предлагащи се като най-хубави помощници в битката с цигарите, са загуба на време. Те са скъпи, неефикасни и рискови за здравето . Шансовете да спрете тютюнопушенето с тяхна помощ са съвсем нулеви.


Ако сте пробвали някое от тях, знаете защо става дума. Всеки път, когато се появят признаци на рецесия, ви би трябвало нова доза никотин. Постепенно ставате подвластни от сякаш това помощно средство. Така не решавате нищо, тъй като задачата ви е да откажете никотина напълно . Затова тези средства са пари, хвърлени напразно. С тях сигурно ще изгубите борбата.

Досега сте търпели всичко това, тъй като не сте знаели, че в действителност може да спрете да пушите по доста елементарен и потвърдено сполучлив метод !
А, в случай че се окаже, че ви трябват единствено 14 дни, с цел да спрете да пушите и то без да почувствате нито един от признаците, съпътстващи отхвърли на цигарите?

Знаете ли, че съществува революционен способ за ефикасно прекъсване на тютюнопушенето, настоящ незабавно, откакто започнете да го прилагате?! Сега, без да ползвате неефективните и рискови артикули за прекъсване на цигарите, без да губите време и пари и по 100 % натурален и потвърдено сполучлив метод можете: Да намалите никотиновия апетит още след първата приложимост. Да спрете да пушите за 14 дни, без да изпадате в рецесии и нервни прояви.Да елиминирате никотиновата взаимозависимост. без да напълнявате.Да намалите риска от заболявания , които са в директна връзка с пушенето – най-много болести на дихателните пътища и голям брой форми на рак.Да подобрите цялостното положение на организма.Да спестите забележителна сума!

Откритието, въодушевяващо със своята резултатност: Учените съчетаха античното познание на акупунктурата със актуалните технологии
Това революционно изобретение – Nil Smoke се базира на комбинацията сред античното и актуалното. Акупресурата, над 1000 години този остарял способ на китайската медицина , в комбиниране с позлатените магнити, дава ненадейно положителни резултати. Доказано е, че по тялото са ситуирани точки, които влияят върху всеки орган. С прилепяне на избрани точки по тяло ни може да отстраним или облекчим проблемите в даден орган или част от тялото.

Представете си, че с помощта на комбинацията сред античната китайска медицина и актуалните технологии, в този момент имате разполагаем един доста елементарен, а дружно с това необикновено сполучлив и обезпечено настоящ метод по какъв начин да спрете пушенето.


Защо Nil Smoke магнити са толкоз ефикасни, без да се взема под внимание какъв брой дълго сте пушач и какъв брой пушите на ден?
Тези модерни магнити, помагащи ви да спрете цигарите , стартират с действието си в същия миг, в който ги поставите вярно на ухото си. Това са два позлатени магнита , които се слагат от двете страни на ухото. Те правят напън на избрани акупресурни точки и водят до последователно понижаване и напълно елиминиране на никотиновия апетит. В резултат на всекидневното стимулиране на точките на ухото стопира да ви се пуши !
Nil Smoke работят по следния метод – позлатените магнити подтикват производството на ендорфин, създавайки чувство за наслада, както когато запалите цигара. Така, по изцяло натурален метод и без рецесии и нервни прояви никотиновият апетит се отстрани и това ви разрешава да спрете да пушите.
Още на 1-вия ден от началото на използването им водят до шокиращи резултати.

Nil Smoke магнити са дребни и са напълно леко забележими, когато са на ухото. Поставят се елементарно и би трябвало да се носят ежедневно 3, до най-вече 4 часа. Напълно са безвредни за приложимост. Препоръчват се на всички, които поради здравето и живота си, желаят да се избавят от рисковия недостатък, без да страдат от нито един признак, съпътстващ прекъсването на цигарите.

Nil Smoke магнити са натурален асистент при прекъсване на тютюнопушенето, който може да вземете и без рецепта! Тъй като използването им е безболезнена и не допуска никакви специфични предусловия, може да ги носите на работа, у дома, а даже и във фитнеса. Резултатите могат да се виждат още първия ден от носенето, а с всеки идващ ден ще чувствате все по-слаб никотинов апетит, до момента в който не се появи цялостно омерзение. Сега му е времето да успехите зависимостта си и да започнете да дишате с цялостни дробове. И вие и обичаните ви хора!

ЕКСКЛУЗИВНО НАМАЛЕНИЕ ЗА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ

СЕГА поръчайте Nil Smoke магнити с цели 50% ОТСТЪПКА.

Вместо за 119.80 лева , което е постоянната цена на продукта, през днешния ден ще получите това революционно решение за прекъсване на цигарите за САМО 59.90 лева! Побързайте, количествата са лимитирани. КЛИКНЕТЕ ТУК > >

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР