Прототип на най-новия модел руски военно-транспортен самолет Ил-112 В с

...
Прототип на най-новия модел руски военно-транспортен самолет Ил-112 В с
Коментари Харесай

Прототип на най-новия модел руски Ил-112 В се разби край Москва

Прототип на най-новия модел съветски военно-транспортен аероплан Ил-112 В с трима души на борда се разруши през днешния ден по време на изпитателен полет покрай Москва, в региона на Кубинка, заяви компанията производител Обединената авиостроителна корпорация (ОАК), представена от Ройтерс.

От известието не излиза наяве дали има жертви. Агенция РИА Новости обаче цитира неизвестен източник, че екипажът евентуално е умрял.

Видеокадри от злополуката, качени в интернет, демонстрират самолета по какъв начин лети на ниска височина с горящо крило, преди да направи внезапен завой и да се забие в земята.

Според източник от съветските служби за изключителни обстановки един от моторите се е запалил. " Преди рухването вторият (десният) мотор на самолета се запалил. Скоро по-късно самолетът се наклонил на дясната си страна, почнал да губи скорост, преобърнал се и паднал ", сподели източник на ТАСС.

Обединената авиостроителна корпорация създава и тества Ил-112 В, който би трябвало да размени остарелия към този момент транспортен аероплан Ан-26, показва Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР