Противно на вкуса на своя баща Христо Сираков, неговият син

...
Противно на вкуса на своя баща Христо Сираков, неговият син
Коментари Харесай

Синът на Христо Сираков се изгаври с плеймейтка

Противно на усета на своя татко Христо Сираков, неговият наследник явно няма да се впусне в случки с плеймейтки. Кристиян, който към този момент е на 16 години е напълно обикновено да мисли за девойки, само че за разлика от починалия си родител показва иронията си към този по този начин обичан преживе негов типаж.

Крис разгласява подигравка с плеймейтката Михаела Тодорова като стори в Инстаграм профила му, а точно фотография, на която тя театралничи в компанията на Ицо Стоте манекенки и Любен Дилов-син. Посланието, с което е брандирана фотографията е следното: "Мечтата на всяка плеймейтка е да гледа възрастни хора ".



Малкият Сираков, който е плод от любовната връзка на видния плейбой с топ модела Ирен Онтева е одрал кожата на баща си. Визуалните прилики може да са явни, само че тези с усета към дамите май няма да се уеднаквят. Момчето още от дребен е възпитаван да прави оценка и почита красивите дами, само че не и пошлите за каквито се считат представителките на състезанието "Мис Плеймейт " от край време. Все отново известната му майка е представителка на емблематичните фешън среди от предишното, а с визията си и през днешния ден безусловно може да мине за някоя настояща хубавица от стилния подиум.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР