Противниците ни не знаят нищо. Те не знаят кой какъв

...
Противниците ни не знаят нищо. Те не знаят кой какъв
Коментари Харесай

Бойко Борисов: При ГЕРБ нито токът, нито газът щяха да се вдигнат, нито да изпуснем инфлацията

Противниците ни не знаят нищо. Те не знаят кой какъв е, събрали се комунисти и жълтопаветници. Но, задачата не е да ги обидим, а да им покажем, че работата има своето значение. Това сподели по време на среща с новоизбрания кмет на Нова Загора Галя Захариева водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Имаме ниска изборна интензивност и една от аргументите е машинното гласоподаване. В секциите с хартия имаме 50-60 на 100 изборна интензивност, а в секциите с машина има 20 на 100 разлика. Въпреки всичко, резултатът е добър, ние се справихме сами със странните коалиции-противници. Резултатът, който ние направихме - 53.5 е по-висок от всички резултати взети дружно на Българска социалистическа партия и Политическа партия. Това демонстрира, че хората в нова Загора правят оценка това, което ГЕРБ е направила на национално и на районно равнище. Хората считат, че единствено ние сме хората, които можем да вършим положителни неща “, уточни Захариева.

„ Един бюджет, който беше рядко слаб, където имаше пари, заложени единствено за пенсионерите, беше поправен и признат. Да се върнем във времето, когато проф. Гечев, международен първенец по банкрутиране а банки, в този момент взе участие в договарянията за нов кабинет. Обади ми се един другар от Америка и ми сподели: Какво се оплакваш, та при вас опозицията ръководи. Ние напряко прекроихме бюджета на Асен Василев. Тези в този момент любимци на медиите дадоха обещание по 4 автомагистрали, по три моста, по пет тунела ли, три тунела ли - какви ли не измами. Къщичка за птички няма издигната, една дупка на Тракия няма изкърпена, една велоалея няма построена - година и половина цялостен застой, а тир след тир по автомагистралите. Това ще влезе в историята по какъв начин една инфраструктура устоя година и половина без да се поддържа. Вчера се стигна до никаквата вест, че 1,2 милиарда лева Европейска комисия са дали на други страни, вместо на нас. Щото на нас не ни трябват “, добави още Бойко Борисов.

„ Но другояче всеки въпрос е по какъв начин ще създадат държавно управление. Ето какво стана - смях. Я да ги запитвам тези вериги бензиностанции, дребни, междинни и промотирането на тези 25 стотинки отстъпки. Вие разбрахте ли метода, по който ще се изплащат тези стотинки. Първо би трябвало да направя опашка и да запитвам на касата дали изплащат 25 стотинки и в случай че не изплащат, би трябвало да търсим друга бензиностанция. Ами и в случай че там не изплащат? Те те вкарват в огромната бензиностанция, където изплащат. Ами ето ти монопол, те са се разбрали. Събота е 9-и, една трета от месеца мина, само че до момента никой нищо не сподели. Сега те желаят да купят цели парламентарни групи и депутати. Търсят депутати, които да се подчинят на правилата да не си слушат водачите и гласоподавателите, както и структурите - това няма никакво значение. А да подкрепите правилото Рашков на КПКОНПИ, това било правосъдна промяна, 40 на 100 инфлация, акумулатори за далавери, бензинът и нафтата ще минат 4 лева и който имал такива правила, трябвало да поддържа Асен Василев и Петков. В момента, пред очите на медиите, се купуват и продават гласове, тъй като един народен представител е притежател на гласове “, разяснява Бойко Борисов.

„ Цели десетки хиляди гласове. И то пазаруването не е единствено с пари, олио, захар или банкети, а с обещаване на постове, министерски и прочие Това също е корупция. Предай си партията и ще станеш министър, предай си гласоподавателите - ще те създадем началник на ДАНС. Това се случва сега. Честното е лятото, като си дойдат хората от почивки, да се направи един избор и както ни подреди народът. Тогава тези депутати могат умерено да се явят като самостоятелни и народът да ги избере, това е почтено. При ГЕРБ нито токът, нито газът щяха да се вдигнат, нито да изпуснем инфлацията. Българинът е производител на ток, има въглища за още 100 години. Кое ти се оскъпи на тебе за тока - миньорският труд ли стана по-скъп или въглищата понижиха, или три ТЕЦ-а не бълват нонстоп, попита реторично Борисов. 45 лева излиза токът, а на пазара е 800. Турци и гърци купуват ток от България “, сподели Бойко Борисов.

„ А какъв брой са доматите и краставиците в Турция и Гърция. Няма нито един фактор, който да вдигне инфлацията в България. По 100 млн. на месец отиват в медиаторите за газа, а на вас ви не разрешават да ходите на енергийна комисия. За две секунди там вършат милиони. Гуши вършат. Чудовищни неща стават в енергетиката. Кликаш и си купуваш Мерцедес или отиваш в Гърция с другари да се веселиш. Всички пари, акумулирани в енергетиката, отиват в частни джобове, откъдето могат, прибират. Сега може и да сформират държавно управление, само че Слави им го е споделил: Ега се задавят с власт. За нас е най-добре да сформират държавно управление, тъй като те се провалят във всичко. За Гавазова Бойко Рашков сподели да се махне и се махна “, съобщи още Бойко Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1222420661670204
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР