Протестите са тест за начина, по който функционира демокрацията и

...
Протестите са тест за начина, по който функционира демокрацията и
Коментари Харесай

Чрез Възраждане БСП участва в протестите

" Протестите са тест за метода, по който действа демокрацията и държавното управление ни. Сценарият е явен – докога ще устои властта на митингите. Управляващите се пробват да завъртят обстановката по нов метод. Неизбежно митингите биват употребявани от политическите партии. В момента Българска социалистическа партия се държи встрани. Но партия " Възраждане " е доста дейна. Българска социалистическа партия си взаимодейства с тази партия, за да построи патриотично ляво ". Това съобщи пред BGonAir политологът Румяна Коларова.

Тя посочи, че по закон не може да се предложи законопроект, без да се направи оценка за въздействието. По нейни думи там, където би трябвало да се оцени въздействието и някой желае да спре сходен законопроект, написа: Няма влияние. Това е индикатор за политическа безнаказаност, твърди Коларова.

" Влизаме в зима. Управляващите се пробваха оптимално да плануват настроенията на хората. Но има корпоративен напън от избрани кръгове. Няма по какъв начин да има гражданско общество, без да минем през тези връзки. В развитите страни гражданските митинги не провокират земетресения ", посочи тя.

Източник: Faktor.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР