Протестът на „Възраждане“ ще се проведе, въпреки че правителството взе

...
Протестът на „Възраждане“ ще се проведе, въпреки че правителството взе
Коментари Харесай

„Възраждане“ няма да отмени протеста си въпреки отпадането на зелените сертификати


Протестът на „ Възраждане “ ще се организира, макар че държавното управление взе решение зелените документи да отпаднат на 20 март.

Партията дефинира разхлабването на ограниченията като победа на нормалността.

„ С това държавното управление демонстрира, че може да работи единствено по един метод, посредством напън. Протест на 23 февруари ще има. Ние постигнахме задачата си и държавното управление, вследствие на проведения от нас публичен напън, заприказва за отпадане на документа. Приветстваме решението на държавното управление, само че периодите са незадоволителни, запазването на маските и тестването на учениците е недопустимо “, разясняват от партията.

„ Възраждане “ допълват, че тяхното неодобрение не е единствено против Коронавирус ограниченията, само че и против инфлацията и високите цени на електрическата енергия:

„ След като ограниченията отпадат, какво става с бюджета? Искаме неотложно преразглеждане на бюджета в частта му, която визира коронавирус ограниченията. Изключително значимо е бюджетът на страната да бъде разпределен дейно, с цел да се понижи недостига “.

Демонстрацията е планувана за 11 ч. пред Министерския съвет.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР