Протест пред Министерски съвет организиран от Четири лапи и Дивите

...
Протест пред Министерски съвет организиран от Четири лапи и Дивите
Коментари Харесай

Четири лапи и Дивите животни излизат на протест

Протест пред Министерски съвет проведен от " Четири лапи " и " Дивите животни ". Поводът желанието двете лъвчета Масуд и Терез да бъдат настанени от Разград в Пазарджик, а не да бъдат изпратени в Холандия, където могат да получат профилирана помощ.


Защитниците на животните са обезпокоени, че двете лъвчета са в несигурно здравословно положение и се нуждаят от грижите на експерти, смяна в режима и интервенции. Разпространиха и фотоси с животинчетата. Преглед, осъществен на 27 януари, е посочил, че при Терез има погрешен напредък на костите на предните лапи.

Фондация " Четири лапи " е подготвена да одобри лъвчетата в своя избавителен център в Холандия и да обезпечи висококвалифицирана здравна помощ.

Природозащитниците са получили уверението на премиера и министъра на околната среда и водите, че ще спомагат лъвчетата да бъдат изпратени в Холандия само че са обезпокоени, е и сега интензивно се приготвя прехвърлянето им в Пазарджик, където съгласно тях условия за развъждане на огромни котки съгласно актуалните стандарти на процедура няма.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР