Проститутка роди и 30 минути по-късно се върна на работното

...
Проститутка роди и 30 минути по-късно се върна на работното
Коментари Харесай

Герой на труда! Британска проститутка роди, 30 минути по-късно се върна на "работа"

Проститутка роди и 30 минути по-късно се върна на работното си място. Тази и други детайлности от тежкия живот на девойките, които продават телата си, с цел да оцелеят, бе разкрита от чиновник на английската полиция, която повече от 10 години работи с дами с невисок обществен статус в Кинстън. По думите на служителката в PCSO, тези дами се намират в циничен кръг, от който не могат да излязат, тъй като системата е устроена по този метод, написа life.ru.

„ Някои от тези дами стават проститутки, тъй като в детството си са ставали жертви на принуждение. Тормозът е бил нещо всекидневно в живота им. Много от тях нямат личен дом и скитат от ранно детство”, споделя представителката на PCSO.



" Много от тях имат действителни психологични проблеми. В допълнение, в наши дни търговията с хора и сутеньорството са в подем. Главният проблем обаче са опиатите. Момичетата излизат на улицата, с цел да изкарат пари за следващата доза”.



„ Едно от тези девойки роди дете, а половин час по-късно се бе върнала на работното място. Пералнята й се счупила и й трябвали пари, с цел да я поправи”, прибавя тя.

„ Голяма част от проституиращите в нашия регион са девойки сред 20 и 30 години. само че има и дами, които са на по 60 години”, споделя още представителката на PCSO.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР