Простил съм на враговете си, има горе кой да гледа,

...
Простил съм на враговете си, има горе кой да гледа,
Коментари Харесай

Борисов година след ареста: Простил съм на враговете си, има горе кой да гледа

" Простил съм на враговете си, има горе кой да гледа, само че няма да не помни по какъв начин Вежди Рашидов мръзнеше на открито ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който в Пловдив година след задържането си. Той застана на сцената в зала " Сила " до водачите на листите. " Това са знаещите и можещите, потвърдилите се, само че ГЕРБ възпита и една нова, млада войска, която никой не може да изчегърта. Те са по-млади и по-хубави от ПП-тата и ДБ-тата ", сподели той и предложения младежите да се качат при първите в листите. " Успяха да успят 2 години българите и в този момент, като се разсънват, виждат какво става с веригите. А сутринта по малките екрани наглеят. Кое наложи в България да се вдигне инфлацията още преди войната? Това, че се договориха и подвигнаха цените на бензина и нафтата. Само че българинът най се нервира да му бръкнат в джоба, а те тъкмо това направиха ", изясни Борисов.

Той разкритикува фискалната политика на държавното управление на Кирил Петков. " Всички рационални финансите се изрекоха, даже патронът на Демократична България Иван Костов през днешния ден е споделил, че гласоподава за тях за финален път, в случай че дефицитът не падне под 3%. И да попитам за какво в този момент са 7 партии дружно? Какво излезе, Вежди? Че за 2 години " Продължаваме промяната " не може да се пробери с ГЕРБ, че " Демократична България не може да се пребори с ГЕРБ ", добави Борисов и напомни по какъв начин лидерката на " Обединени земеделци " Петя Ставрева, която в този момент е в обединението на Политическа партия и Демократична България е била евродепутат от ГЕРБ.

Преди него Вежди Рашидов приказва за ареста на Бойко Борисов, който беше разгласен за противозаконен от всички правосъдни инстанции. " Г-н Борисов, не ги плашете доста, тъй като това, което те направиха, беше да ви унизят и да ви смачкат. Достойно ли е да вършат това? Тези хора направиха едно доста срамно нещо, само че се надявам, че след болката, която сте изживял, да сте по-корав. Има потребност – тъй като управлявате една партия, която не се нарои, няма мравки, има образовани младежи. Най-красивите и сплотени хора с в ГЕРБ. Аз може и да изляза в пенсия някой ден, само че постоянно ще бъда с вас ", обърна се към Борисов Вежди Рашидов.

Пръв към хората в залата се обърна Тома Биков. " Здравейте, спечелили! Кирил Петков и Асен Василев към този момент са изгубили. Преди 1 година желаеха да ни унижат. Те ненавиждат нас. Това не е политическа битка. Ние не станахме като тях. Не възприехме омразата. За разлика от тях ние обичаме България. Кирил Петков и Бойко Рашков нарушиха консенсуса за политическо ненасилие, реализиран през 1990 година ", сподели той.

Евродепутатът Андрей Новаков подчертава, че е значимо във време на война на кого ще се опреш и кой ще ти каже: " Спокойно, ще извадим каруцата от калта! " " Всички знаем кой е този човек ", акцентира евродепутатът и добави, че всякога, когато България е имала потребност от нещо огромно, е имала потребност от ГЕРБ.
Изказванията бяха последвани от излъчването на клип на ГЕРБ под мотото " За постоянна България още веднъж ", в които се изяснява, че Кирил Петков и Асен Василев са харчили пари, които страната няма.

" Видяхте от това видео, че страна лети към пропастта с гневна скорост. И провинен за това е " Продължаваме промяната ". Трите пъти когато са се докосвали до бюджета, нещата ставаха все по-лоши и по-лоши ", съобщи Делян Добрев и добави, че инфлацията у нас си е чисто българска направия, дължаща се на ръководството на Кирил Петков и Асен Василев, тъй като е почнала надалеч преди началото на войната. Той описа по какъв начин преди към седмица бил за малко в болница и там един възрастен човек му споделил: " Аз съм доста удовлетворен от Промяната, с помощта на тях станах по-силен. Преди, като отидех в магазина и купувах за 100 лева, едвам си носех покупките, а в този момент за 100 лева с лекост си нося чантата. " Той се зарече, че ГЕРБ ще избави страната за следващ път.

" Опонентите на ГЕРБ твърдяха, че се борят за върховенството на закона, само че самите те го нарушиха няколко пъти, в това число и с ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов ", съобщи във видеопослание водачът на Европейската национална партия Манфред Вебер. Той пожела победа на ГЕРБ на идните избори.

" Най-грозното, което се случи през последните 2 години, бяха систематичните старания да бъде заличена и унищожена една партия, което не се е случвало в никакъв случай в демократичната история на България. Това харвардско ли е? ", попита Томислав Дончев. Той акцентира, че в случай че смяната е за неприятно, това е декаданс и разпад. " Народът постоянно е умен и е прав, само че го излъгаха, излъгаха го, както, когато ви продават гривна, която смъква кръвно и гони хлебарки и мишки ", сподели още Дончев и съпостави водачите на Политическа партия с Кашпировски. Имаме 2 пътя, или тази политическа машинация, или да оздравеем и да развием имунен отговор и да се надигнем. Ние знаем пътя напред, ние знаем посоката и кой ще води, тъй като сме го правили – повече от един път ", добави Томислав Дончев.
След неговите думи на сцената се качиха водачите на листите.

4000 души посрещнаха водача на ГЕРБ Бойко Борисов в зала " Сила " в Пловдив. В залата са всички водачи на листи, евродепутатите и евромисарят Мария Габриел. На събитието са хора от цялата страна. Сред присъстващите са и тогавашната дългогодишна шефка на Бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова и някогашната депутатка Дани Каназирева, които в този момент не са измежду кандидат-депутатите, осведоми " 24 часа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР