Проследихме с интерес изявлението на Стефан Янев и представянето на

...
Проследихме с интерес изявлението на Стефан Янев и представянето на
Коментари Харесай

Тома Биков: Питаме дали заседанието между Министерски съвет и областните управители се води от Пламен Узунов

" Проследихме с интерес изказването на Стефан Янев и представянето на регионалните шефове. Очаквахме повече информация за тях, такава не беше дадена, само че ние имаме и ще ви я представим ", това съобщи на ексклузивен брифинг Тома Биков от ГЕРБ.

" Питаме дали сега съвещанието сред Министерски съвет и регионалните шефове се води от секретаря на президента Пламен Узунов. Водени от правилата на честност, бистрота и професионализъм, които бяха декларирани от служебния кабинет, проследихме с интерес изказването на служебния министър-председател СТефан Янев и представянето на новите регионални шефове. Очаквахме повече информация за тях. Такава информация ние имаме и ще ви я предоставим ", сподели още Биков.

" Трябва да се каже, че огромна част от министрите и зам.-министрите са с политическа украска, най-много те са членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия. Самата социалистическа партия и предстедателят Корнелия Нинова се обявява единствено с Янаки Стоилов - министъра на правораздаването и дълготраен представител на Българска социалистическа партия. Но не е единствено той - Антон Кутев, който отговаряше за медийната политика в Българска социалистическа партия, а в този момент е представител на Министерски съвет. Бойко Рашков също беше народен представител от Българска социалистическа партия ", уточни Христо Гаджев.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/1122858388217737/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР