Пророчески сън – много важно е в кой ден от

...
Пророчески сън – много важно е в кой ден от
Коментари Харесай

Пророчески сън – ето как да разберете дали вашият е бил такъв

Пророчески сън – доста значимо е в кой ден от седмицата идва сънят

Ако Вселената желае да ви каже нещо посредством съня, тогава вие ще го почувствате.

Пророческият сън е сън, който ни оказва помощ да погледнем в бъдещето. Той може да ни предизвести за идна заплаха или, назад, да ни каже, че в близко бъдеще предстоят хубави неща. Но по какъв начин да отличим елементарния сън от пророческия?

За да разберете какво значат вашите сънища, проверете смисъла на сънищата по ден от седмицата. Помнете, че в света на сънищата не всичко е еднопосочно. Невъзможно е да се каже на 100 % тъкмо дали сънят ви ще бъде оракулски или елементарен.

Защо е значимо да се научите да вършиме разлика сред елементарния сън и пророческия
Факт е, че някой противен сън може доста да скапе настроението ни, макар че не е оракулски. Много хора неправилно имат вяра, че всички неприятни сънища ни споделят нещо. Но в множеството сънища неприятните неща се случват единствено тъй като се опасяваме от тях и мислим за тях.

Ако сте сънували нещо извънредно, не бързайте да мислите, че това ще се случи в реалност. Не бива да се настройвате отрицателно, тъй като това единствено ще ускори негативните настройки и мисли.

И даже, в случай че неприятният сън се окаже оракулски, постоянно можете да измененията ориста си. Животът ви е във вашите ръце, а пророческите сънища демонстрират единствено евентуалното развиване на събитията.

Те идват при нас не с цел да ни плашат, а с цел да предупредят какво може да се случи, в случай че не извършите нещо и не вземете надзор над живота си.

Често пророческите сънища са положителни и демонстрират, че се движите в вярната посока.

Какво е оракулски сън и какви са неговите особености
Случва се сънищата да са безусловно идентични на събитията, които към този момент са се случили или могат да се случат. Например някой може да види болен родственик насън и по-късно да разбере, че е в болничното заведение. Някой сънува, че къщата му е ограбена, след което парите или някои негови неща изчезват.

За страдание, пророческият сън постоянно не е дефиниран по никакъв метод. Най-добрият асистент за това е нашата лична вътрешен глас. Ако Вселената желае да ви покаже нещо посредством сън, тогава вие ще го почувствате.

Повечето оракулски сънища идват четвъртък против петък. Никой не знае тъкмо за какво това се случва, само че съгласно статистиката е по този начин. Пророческите сънища могат да имат друга „ дълготрайност “. Някои предизвестяват за това какво ще се случи през днешния ден, на следващия ден, след седмица, а други – за това, което ще се случи след година или две. Смята се, че сънищата могат да предскажат бъдещето за до две години.

Тези сънища остават в паметта ни дълго време. Често сънят, предсказващ бъдещето идва в петък 13-ти, при Пълнолуние или при затъмнение. Това е доста значим знак. Експертите също означават, че в основата си пророческите сънища идват тъкмо преди събуждането. Много по-малко евентуално е да сънувате късно вечерта.

Добър индикатор за пророческия сън е чувството, че всичко претърпяно е като действително. Това са доста реалистични сънища, тъй че по-често се следят при чувствителни хора с високо равнище на емаптия.

Вижте още: Черният дроб е цялостен с отрови – девет признака

Дори и след най-неприятните сънища, пробвайте се да не мислите отрицателно. Да, може да е мъчно да видите някои неща даже насън, само че не можете да контролирате сънищата си – тъй че в никакъв случай не знаете какво може да ви подмятна подсъзнанието. Доверете се на Вселената, а не на страховете си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР