Пропуснали сте WSM? Не се притеснявайте. В града има нова

...
Пропуснали сте WSM? Не се притеснявайте. В града има нова
Коментари Харесай

Пропуснахте Wall Street Memes ? – Новата форк версия на Биткойн предлага 100х потенциал

Пропуснали сте WSM? Не се тормозете. В града има нова форк версия на Биткойн със 100х капацитет. Bitcoin Spark (BTCS) провокира хайп в крипто средите, защото нейните неповторими характерности, рекордно ICO и обещаващи вероятности са готови за избухлив старт. 

Какво е Wall Street Memes?

Wall Street Memes е меме план, предвождан от Wall Street Bets общността в Reddit. Той се смята за придвижване против господството на Уолстрийт. Проектът възнамерява да си партнира с платформи и да сътвори комерсиална марка. Основната прелест на WSM е капацитетът за облага на притежателите ѝ при стартирането на токена на пазара.

WSM е във етапа на предварителна продажба, като към този момент е набрала $17 милиона посредством своя уеб страница. Силното наличие на плана в обществените медии покачва известността му, като упованията са за обилни облаги след листването му на разнообразни тържища.  

Какво е Биткойн форк?

Биткойн форк е фундаментална и радикална смяна в разпоредбите на протокола на BTC блокчейна. Форкът води до основаването на нова и отделeн блокчейн. Новият форк приютява историята на истинския блокчейн на Биткойн до избран миг, когато стартира друг път с разнообразни правила.



Хард форк съставлява забележителна и несъвместима смяна в протокола на Биткойн, която нормално включва промени в разпоредбите за консенсус, като да вземем за пример размера на блока, логаритъма за доказване на работа или други съществени параметри.  

Когато настъпи хард форк, това води до основаването на нова и обособена верига, постоянно с нова криптовалута. Bitcoin Spark (BTCS) е нов форк на Биткойн с нова блокчейн технология с нов консенсусен механизъм, само че със сходна токеномика като истинския Биткойн (BTC).

Софт форкът включва стягане на разпоредбите, което прави невалидни годните преди този момент блокове или транзакции, само че не води до основаване на нова валута. Съществуващите възли в мрежата могат да продължат да валидират транзакциите и блоковете в сходство с новите правила, а нодовете, които не са минали към по-нова версия, към момента ще одобряват блоковете.  

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark е крипто план, който притегля вниманието с неповторимия си метод към блокчейн технологията. Той вкарва концепцията, позната като доказателство за проце (Proof-of-Process, PoP) като собствен консенсусен механизъм, което го отличава от обичайните PoW и PoS системи. PoP акцентира смисъла на изчислителната мощ. За разлика от PoW, който включва решение на комплицирани математически загадки, PoP изисква от потребителите да правят смислена работа или задания посредством мрежата на BTCS.

Bitcoin Spark се стреми да преодолее рестриктивните мерки и рецензиите, свързани с PoW, като да вземем за пример потреблението на сила и мащабируемостта. Целта на PoP е да направи мрежата по-ефективна и екологична, като в същото време резервира сигурността и децентрализацията.  

PoP протоколът в BTCS ще интегрира смарт контракти и ще даде опция за създаване на dApps. Това открива благоприятни условия за основаване на разнообразни функционалности оттатък елементарното потвърждаване на транзакции. Потребителите на BTCS могат да дават своята изчислителна мощност, като в подмяна получават хонорари за осъществената от тях работа. PoP има за цел да разпределя възнагражденията по-справедливо, с цел да предотврати несъразмерната централизация на мощ за рандеман.

ICO-то на Bitcoin Spark дава опция на ранните вложители да придобият BTCS токени. Петата фаза на ICO-то предлага един токен на цена от $2.50 и 9% бонуси при покупка, като се чакат 436% евентуални облаги при стартирането на плана през ноември.

Заключение

Bitcoin Spark съставлява новаторски метод към блокчейн консенсуса и децентрализацията, като се концентрира върху това да направи блокчейн технологията по-устойчива и универсална. Проектът е част от развиващия се крипто и блокчейн пейзаж, който се стреми да се оправи с провокациите, пред които са изправени съществуващите системи.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР