Пропадна новият асфалт, положен преди дни на околовръстния път на

...
Пропадна новият асфалт, положен преди дни на околовръстния път на
Коментари Харесай

В Асеновград пропадна улица, асфалтирана преди дни

Пропадна новият асфалт, положен преди дни на околовръстния път на Асеновград. Асфалтовата настилка се пропука на няколко места, още преди публично правата да бъде отворена за придвижване на моторни транспортни средства. По пътя към този момент има опция за прекосяване единствено на леки коли. След довеждане докрай на ремонтните действия се чака секторът да бъде един от най-натоварените, откъм авто трафик.
Движението на ТИР-ове по околовръстния път на Асеновград също не е незначителен фактор, който би оказал въздействие върху положението на настилката. И климатичните промени не са за подценяване. Есенните дъждове към този момент започнаха, а и снеговалежите биха усложнили в допълнение ситуацията.
Ремонтът на обходния път не е приключил изцяло, разясниха казуса от Община Асеновград. От там прецизираха, че се чака след привършване на дейностите по улица „ Александър Стамболийски “, техниката и служащите да продължат ремонтните работи по околовръстното.
Според формалното пояснение, все още в сектора не е положен последният пласт асфалтова настилка, като това следва да се случи до дни. Засега мястото е обезопасено с предупредителни знаци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР