Промяна на модела без БСП е невъзможна заяви лидерът на

...
Промяна на модела без БСП е невъзможна заяви лидерът на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Промяна на модела без БСП е невъзможна

Промяна на модела без Българска социалистическа партия е невъзможна съобщи водачът на левицата в декларация от името на парламентарната група, съобщи БГНЕС.
Започнахме с еуфория, приключваме със кавги, означи Нинова в последното постоянно работно съвещание на 45-ия парламент, упреквайки новите политически обединения в него, че не са се разбрали за образуването на кабинет, който да донесе смяна, желанието за която всички заявяваха.
 Корнелия Нинова: Прокуратурата да се самосезира за сигналите на Илчовски за Борисов Корнелия Нинова: Прокуратурата да се самосезира за сигналите на Илчовски за Борисов
" Във връзка с изнесената в Народното събрание потресаваща информация от господин Илчовски за премиера Борисов, най-нормалното е Прокуратурат...
„ Никога не е било никой да не приказва с никого в един парламент “, уточни още Корнелия Нинова и добави: „ Разединението ни направи слаби, моделът продължава да ръководи и да се подиграва на парламентарната република.
Според Нинова този парламент не е приел нито един закон в употребява на хората, през късия си едномесечен интервал на работа, с изключение на. Депутатите не съумяха да проведат и нито един парламентарен надзор върху кабинета в оставка, чиито министри непрестанно отлагаха отговорите си.
„ Зацикли и правосъдната промяна, в процедури се удави желанието да закрием Специализираният съд и прокуратура “, акцентира още водачът на левицата, която укори колегите-депутати от другите партиите, че не са обърнали внимание и на тематиката за здравните и икономическите ограничения, свързани с епидемията от COVID-19. Нинова упрекна в неистина и министър председателят в оставка Бойко Борисов, който през днешния ден се похвали с със 115 млн. лева бюджетен остатък и напредък в стопанската система. Според нея цифрите се дължат само на парите от първичната концесионна такса, платена за летище София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР