Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, коментира, че българинът

...
Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, коментира, че българинът
Коментари Харесай

Боб Аръм: Пулев е готов за мач за световната титла!

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, разяснява, че българинът е стимулиран да нокаутира Райдъл Букър в мача им на 9 ноември във Фресно, Калифорния. Кобрата излиза против 38-годишния някогашен пандизчия във втората си борба за годината, която ще е второто основно събитие за галавечерта, проведена от организацията на Аръм Top Rank дружно с дуела сред Ламонт Роуч и Джамел Херинг.

“Кубрат Пулев е подготвен да се бие за купата в тежка категория още през днешния ден, само че той има един финален тест преди този момент да стане действителност, съобщи Аръм пред ESPN. - Той е стимулиран да нокаутира Букър и по-късно да излезе да се бие за купата при започване на 2020 година.”

Пулев завоюва седем следващи дуела след загубата с нокаут в петия рунд в борбата за международната купа против Владимир Кличко през 2014 година, отбелязва ESPN. Впоследствие той върна статута на формален кандидат и трябваше да се бие със международния първенец Антъни Джошуа през 2017 година. Пулев обаче получи травма в рамото по време на подготовка и бе заставен да се отдръпна от дуела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР