Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, явно е преосмислил

...
Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, явно е преосмислил
Коментари Харесай

Пулев срещу Джошуа през март? - slava.bg

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, очевидно е преосмислил позицията си по отношение на дуел сред клиента му и топ боксьора ни Кубрат Пулев.

Мениджърът няма да преследва мач на Джошуа в Саудитска Арабия, а ще стартира да отмята наложителните отбрани на трите международни трофеи на британеца - в IBF, WBA и WBO, написа вестник "Сън ", представен от Dnes.bg.

Това значи, че идващият мач на английския боксьор ще е против наложителния кандидат във версия IBF Кубрат Пулев. Хърн даже към този момент е избрал локация за тази среща - новия 60-хиляден стадион на Тотнъм в Лондон. А има и голяма изясненост за датата - в последните дни на март 2020 година Тези проекти бяха разкрити от Джошуа и Хърн в извънредно изявление за английския ежедневник.

"Цяла година се удрям отвън родината и към този момент ме е налегнала носталгията. Искам да развеселявам почитателите си в Лондон, видя се, че те доста ми оказват помощ и ми е по-трудно без поддръжката им. Да защитя трофеите си пред моята аудитория ще е мегаизживяване. Най-прекрасното би било да го сторя против различен британец, само че няма по какъв начин да стане.

Вървим по реда на наложителните отбрани и идващият ми конкурент се знае (бел. ред. - Кубрат Пулев). Веднага стартирам работа, тъй като в края на март би трябвало да се организира този мач ", съобщи Джошуа, а Хърн удостовери проектите.

"Стадионът на Тотнъм е една прелестна локация за боксов мач и би трябвало да я обсъдим. Хора ми звънят от цялата страна и ме молят да заведа Антъни там и там. Говорихме с хората от Тотнъм да проведем мача с Руис на стадиона им, само че той беше ангажиран. Сега още веднъж приказваме с тях и може би ще стигнем до съглашение за края на март ", съобщи Хърн.

По тези думи на промоутъра и Антъни Джошуа, по всичко наподобява, че възможен мач с Кубрат Пулев би се провел сред 23 и 31 март, когато е спирането в програмата на Висшата лига поради баражите на националните тимове в Лигата на Нациите, а англичаните ще имат контроли.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР