Промените в тялото са резултат от преживени силни емоционални събития

...
Промените в тялото са резултат от преживени силни емоционални събития
Коментари Харесай

Абсолютно всяка бенка по вашето тяло означава нещо, важно е за вас

Промените в тялото са резултат от претърпени мощни прочувствени събития и стресови обстановки и са свързани с разпределението на естествената сила на тялото /наречена Чи – съгласно китайската астрология/. В този смисъл и бенките, които се появяват, или с които хората се раждат, демонстрират местата където тази сила е била по-активна през другите интервали от живота на индивида, в това число и в майчината вътрешност.

Енергийният поток Чи може да бъде както ориентиран, по този начин и възпрепятстван от позицията на дадена бенка. Бенките могат да бъдат преходни – да усилват броя си, да потъмняват и да изчезват с възрастта. Според Саймът Уонг, който повече от три десетилетия се занимава с китайска астрология, анализът на връзката сред разположението на бенките по тялото на индивида и съдбовните предопределености, обусловени от неговия темперамент. По-долу ви представяме този извънредно забавен разбор, като се стартира от челото.

Бенка в центъра на челото значи, че общуването ви с хора с избрана власт над вас в работата или в фамилията и трудно; само че в случай че бенката е настрана върху челото, то значи сте изпълнен с сила, наясно сте с задачите си по какъв начин да ги постигнете.

Вежди – в случай че бенката е забележима под тях, благосъстоянието ще ви споходи, тъй като знаете по какъв начин да го извършите действителност, а в случай че е скрита – не се вижда отдалече – то това значи, че ще се придобиете „ прикрито богатство “; най-накрая, в случай че бенката е директно над веждата ви, то парите в живота ви в никакъв случай няма да са проблем.

Клепачи – в случай че имате бенка върху тях, то сте склонни да пилеете пари, което рефлектира в неналичието на естетика в фамилията. А бенка под окото демонстрира, че сте свръхемоционална персона, с произлизащите от това плюсове и минуси. Нерядко срещаната бенка на бузата приказва за самотност – некадърност да създадете трайно семейство, а в случай че бенката е наоколо до устните, то очаквайте съществени произшествия в бъдеще.

Уши – в случай че имате бенка върху тях, то значи сте харизматична персона и се ползвате с добра известност. Ако бенката е върху вътрешната страна на ушната мида – значи ще живеете дълго, а в случай че е на върха на ухото – значи сте естествено умна. Ако имате бенка и върху двете си уши – ще бъдете авторитетна персона, живееща в разкош и улеснение.

Нос – бенка върху върха му е сигнал да сте деликатна в връзките, които изграждате, защото неустойчивостта ви може да попречи; тук позитивното е, че сте и работохоличка! Ако бенката е в страни на носа, наоколо до ноздрите, то значи ще контролирате с опитност парите си и ще вършиме сполучливи спестявания.

Брадичка – бенка върху нея е удостоверение за мощна воля, непримиримост и увереност да гоните до дъно задачите си; триумфите ви наподобяват неизбежни, само че се пазете от непредвидени провали, заради вашата непреклонност. Освен това, доколкото брадичката е постоянно в придвижване, бенката върху нея може да значи, че имате потребност от смяна след смяна или от дълги пътувания.

Устни – в случай че бенката е ситуирана до един от двата края на горната джука това значи, че сте чревоугодник, проявявате благотворителност и цените качеството на движимостите и услугите; Ако бенката е наоколо до долната джука – то очаквайте огромни триумфи на вашите деца!

Врат – не е добре да имате там бенка, тъй като тя е спирачка за силата сред главата и тялото или сред духа и физическото; затова очаквайте разочарования в живота. На всичкото от горната страна, в случай че бенката е в центъра на врата ви, то следва непрестанно да обуздавате вашата настъпателност по отношение на близките, които ще страдат или ще се отхвърлен от вас заради това…

Ръка – в случай че бенката е под лакътя, то сте състрадателна, а в случай че е сред лакътя и рамото – то да се сдобиете с пари няма да е проблем за вас.

Гръден панер – бенка върху него значи, че ще достигнете високо публично състояние или висок пост в работата.

Корем – колкото бенката е по-близо до пъпа ви, толкоз ще сте по-щастлива в живота.

Ръце – бенки по ръцете значи, че сте сръчна парсона – за всичко ви бива – което вещае да имате задоволително пари, с цел да живеете пищно.

Гръб – бенки върху гърба значи, че носите товар – в преносния смисъл на думата и би трябвало да работите дълготрайно време, с цел да съумеете.

Крака – в случай че бенката е върху бедрото ви, значи сте с*ксапилна дама и подсказва за увереност и екстровертност; бенка върху прасеца – здравословни проблеми в следствие от пресилване в работата; бенки върху коленете – значи сте с шанс да спечелите от лотария доста пари.

Гърди – бенка върху гръдта ви значи, че сте грижовна майка с добра социална позиция, а в случай че е върху зърното – триумфът ще споходи децата ви във всички житейски сфери.

Ходила – бенки върху тях – вие сте родена за водач и хората драговолно ще ви следват; ще търсите новото непрекъснато, пътувайки много; най-после ще получите самопризнание за положителните си каузи.

Дупе – бенка там значи, че сте великодушна, със податливост да помагате на другите и ще се ползвате с добра известност. Подробен разбор, нали уважаеми дами?

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства се консултирайте със своя доктор!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР