Проливни дъждове предизвикаха сериозни наводнения в долината на река Хъдсън

...
Проливни дъждове предизвикаха сериозни наводнения в долината на река Хъдсън
Коментари Харесай

Проливни дъждове отнеха живота на един човек и заляха пътища в Ню Йорк

Проливни дъждове провокираха съществени наводнения в долината на река Хъдсън в щата Ню Йорк, които лишиха живота на минимум един човек, наводниха пътища и постановиха затварянето им през вчерашния ден, съобщи Асошиейтед прес.

Националната метеорологична работа издаде предизвестия за неочаквани наводнения в елементи от Югоизточен Ню Йорк, определяйки ги като " животозастрашаващи ", както и предизвестия в Североизточен Ню Джърси, написа Българска телеграфна агенция.
 
Губернаторката на Ню Йорк Кати Хоукъл удостовери пред локално радио, че най-малко един човек е умрял в резултат на наводненията, а няколко индивида са в неопределеност. Тя сподели, че една къща е била отнесена.

" Количеството вода е извънредно и към момента обстановката е доста рискова ", сподели Хоукъл. " Ще се оправим с това ", сподели губернаторката, само че добави, че " нощта ще бъде тежка ". Тя разгласи нощес изключително състояние малко след 21:00 ч. за окръг Ориндж, на стотина километра северно от Ню Йорк, където се изляха към 20 см дъжд.

Щатът изпрати пет екипа за избавяне в бързи води и автомобил с висока проходимост, които да оказват помощ за спасяването на хора в наводнените региони.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР