Пролетен полъх ще усетим през последните три дни от януари.

...
Пролетен полъх ще усетим през последните три дни от януари.
Коментари Харесай

Голям обрат във времето през последните дни на януари, но на 2 февруари...

Пролетен лъх ще усетим през последните три дни от януари. Почивните дни ще бъдат слънчеви, а времето ще омекне малко.

В съботния ден минималните температури ще бъдат от минус 10 до минус 3 градуса, за София към минус 7 градуса. Дневните температури ще се покачат и ще бъдат позитивни в цялата страна – от 4 до 6-7 градуса.

В неделя още веднъж ще бъде слънчево – утринните температури още малко ще се покачат и ще бъдат сред минус 8 и минус 2 градуса, за София към минус 5 градуса. През деня ще бъдат от 4 до 9 градуса над нулата.

Новата седмица ще стартира със слънчево и релативно по-топло време – утринните температури ще са сред минус 1 и 2 градуса над нулата, а дневните ще се покачат още малко и ще са от 6 до 14 градуса тук-там в Южна България и по Черноморието.


Десетдневна прогноза за региона на София от Синоптик.бг

Във вторник ще бъде топло и слънчево, с температури до към 15 градуса в страната. В сряда ще се появяват облаци, само че превалявания не се чакат, дневните температури едва ще се намалят и ще бъдат сред 8 и 13 градуса, за София към 8 градуса.

Месец февруари ще стартира с раздрана облачност, без превалявания и релативно високи температури за сезона от 9 до 14 градуса.

Но това ще бъде за малко, от 2 февруари – петък ще стартират превалявания от дъжд над цялата страна и намаляване на температурите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР