Прокуратурата започва разследване за склоняване към самоубийство по случая с

...
Прокуратурата започва разследване за склоняване към самоубийство по случая с
Коментари Харесай

Откриха мъртъв кмета на Якоруда


Прокуратурата стартира следствие за склоняване към самоубийство по случая с планове мъртъв, с прострелна рана, кмет на Якоруда.  Нуредин Кафелов е определен от листата на Движение за права и свободи.

Намерен е към 16.30 ч. мъртъв в лекия си автомобил в местността Цървуле. Преди да стане кмет, Кафелов е бил  в управлението на Комисията за финансов контрол. Той е имал разрешителни за дългоцевно и късоцевно оръжие. Автомобилът, в който е открит, е бил заключен от вътрешната страна.

На местопроизшествието се прави оглед от чиновници на ОДМВР-Благоевград.

През лятото на 2022 година КПКОНПИ стартира следствие против Кафелов. Тъстът и тъщата на якорудския кмет Нуредин Кафелов от години доставят постройката на администрацията, селските кметства, детските градини, учебните заведения и Дневния център за деца с увреждания с интернет, перилни, почистващи и дезинфекционни препарати. Поръчките се вършат, без да се афишират авансово процедури по Закон за обществените поръчки, и всяка от тях може да бъде открита посредством условие на фактурите сред община Якоруда и двете компании, посредством които родителите на кметската брачна половинка реализират активността. Това е сигналът, регистриран на 18 юни в Комисията за спор на ползи. В него създателят му е дал сведения за компаниите, взети от Търговския указател, с цел да облекчи Антикорупционната комисия в следствието против кмета на Якоруда Нуредин Кафелов за спор на ползи.

Нуредин Кафелов е роден на 01 януари 1958 година в гр. Якоруда. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия в гр. София. Магистър - строителен инженер по промишлено и гражданско строителство. Завършва и Икономическия институт " Карл Маркс ".

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР