Прокуратурата в свои прессъобщения от последния месец вече е отговорила

...
Прокуратурата в свои прессъобщения от последния месец вече е отговорила
Коментари Харесай

Прокуратурата вече е отговаряла на въпросите, зададени от Нинова за Перник

Прокуратурата в свои прессъобщения от последния месец към този момент е дала отговор на въпросите, заложени документално от лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за водната рецесия в Перник. Това излиза наяве от информация на прокуратурата, изпратена до медиите.

„ Във връзка с изпратено писмо на ръководителя на Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Корнелия Нинова от 06.01.2020 година до Главния прокурор на Република България по отношение на рецесията с питейната вода в Перник, господин Гешев осведоми документално госпожа Нинова, че Прокуратура на Република България е дала отговор на поставените от нея въпроси в свои прессъобщения от 13.12.2019 година, 27.12.2019 година и 06.01.2020 година “, написа в прессъобщението.

Припомняме, че в понеделник соцлидерката Корнелия Нинова и основният прокурор трябваше да се срещнат, само че Гешев отхвърли срещата, откакто лидерката на Българска социалистическа партия съобщи обществено желание да бъде извършен брифинг в Перник.

Прокуратурата няма да разреши да бъде употребена за реализиране на политически цели и в нарушаване на конституционно регламентираните й пълномощия, без значение от политическия индивид, безапелационни бяха тогава от институцията.

Затова Корнелия Нинова изпрати документално въпросите си до основния прокурор и по-точно - има ли формирани досъдебни производства по отношение на водната рецесия в Перник и против кого, както и води ли се следствие по контракта за ремонт на стената на бент. „ Студена “.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР