“Прокуратурата не трябва да се използва като бухалка. Това, което

...
“Прокуратурата не трябва да се използва като бухалка. Това, което
Коментари Харесай

Денков за имунитета на Борисов: Прокуратурата да не се използва като бухалка

“Прокуратурата не би трябвало да се употребява като бухалка. Това, което виждаме,е едно активизиране на прокуратурата, за няколко дни свърши повече работа в сравнение с за последната една година ”. Това съобщи акад. Николай Денков от Политическа партия по отношение на настояването за събаряне на имунитета на Бойко Борисов от страна на Софийска градска прокуратура, съобщи БГНЕС.

“Държавата би трябвало да бъде ръководена и то от народните представители, които имат болшинство. Това, което виждаме, е опит да бъде неодобрено решението на гласоподавателите. В момента, в който първите две сили споделиха, че са подготвени да ръководят видяхте какво се случи ”, сподели още акад. Денков.

Относно реализацията на втория мандат акад. Денков съобщи, че има топене на договарянията с ГЕРБ и през днешния ден се чака да се срещне с Мария Габриел. “Трябва да продължим диалозите, първо ще се забележим с нея, с цел да уточним кои са значимите ограничения, с цел да продължим напред, а по-късно ще има и публична среща ”, разясни още Николай Денков.

Относно бъдещото отпадане на Асен Василев от кабинета акад. Денков акцентира, че това би трябвало да бъде разисквано. “Освен, че не би трябвало да има партийни лица, то би трябвало да има и хора, които да си свършат работата. Не е толкоз елементарно да се откри министър на финансите ”, разяснява още той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР