Прокуратурата и полицията дадоха подробности на брифинг по разследването на

...
Прокуратурата и полицията дадоха подробности на брифинг по разследването на
Коментари Харесай

Прокуратурата с подробности за двойното убийство край София НА ЖИВО

Прокуратурата и полицията дадоха детайлности на брифинг по следствието на тежкото престъпно закононарушение - двойното ликвидиране, осъществено в землището на с. Лозен.

При осъществен оглед и претършуване в Бургас на обвинения за двойното ликвидиране в Лозен Чавдар Бояджиев са открити военен револвер с пълнител. У него са открити и кутия с патрони и банкова карта на името на убития 27-годишен мъж. Това оповестиха от прокуратурата.

Назначена е биологична експертиза, която да откри дали по конфискуваните движимости в дома на обвинени има следи от двамата убити. Ще се направи и химическо проучване, което да ревизира дали в натривките, взети от ръцете на обвинения, има съществуване на капсулни частици. От експертното умозаключение излиза наяве, че има съществуване на такива, което води до извод, че в непосредствен интервал от време лицето е произвеждало изстрели с огнестрелно оръжие.



Заключението на балистичното проучване е, че откритите проектили и гилзи, открити на мястото на убийствата, са изстреляни от открития в управлявания от обвинения автомобил.

" Момичето е било убито в късните часове на 3 август. Не по-късно от 4 часа е осъществено второто ликвидиране - мъж на 27 година Убийствата са осъществени с огнестрелни оръжия, " по изключително нечовечен метод ", съобщи заместител основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

По думите му арестуваният за действието е направил цялостни признания. 

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР