Ново обвинение за експолицая, убил родителите си. Както и ново

...
Ново обвинение за експолицая, убил родителите си. Както и ново
Коментари Харесай

Проговори барикадиралият се експолицай, разследват жена му

Ново обвиняване за експолицая, умъртвил родителите си. Както и ново досъдебно произвеждане за машинация, обвързвана с него.

Днес, 17 май 2024 година, с в началото деяние по следствието - извършен разпит на експолицая Венцеслав Караджов, е формирано досъдебно произвеждане за вероятно осъществено вещно укривателство - закононарушение по член 215 алинея 1 от Наказателния кодекс, което се води под наблюдението на Районна прокуратура-Пловдив.

Постъпили са данни от Венцеслав Караджов, че до момента в който е бил арестуван по обвиняване за убийството на родителите си са били продадени два негови парцела – вила в с. Дедево, обл. Пловдив, и имот в гр. Пловдив. Това е станало посредством пълномощие, което той дал на член на неговото семейство, с цел да може парцелите да бъдат трансферирани на сина му. Впоследствие синът му е бил въведен в подвеждане да даде пълномощие на майка си за продажбата на въпросните парцели. Така те били закупени от други лица, а по-късно паричните средства от покупко-продажбите не били предадени на сина на Венцеслав Караджов, а са били арестувани от майка му и трето лице. По делото се правят дейности по следствието.
  17 май 2024 година, Районна прокуратура-Пловдив също по този начин е образувала и досъдебно произвеждане за това, че на 16 май 2024 г. Венцеслав Караджов е попречил на органи на властта – полицейски чиновници, като не се е подчинил на разпорежданията им да напусне дома си в гр. Пловдив, с цел да бъде преведен в пандиза за изтърпяване на постановена доживотна присъда за убийството на родителите си, като се е барикадирал – закононарушение по член 270 алинея 1 от Наказателния кодекс. Няколко часа по-късно, на 17 май 2024 година,  Караджов се е предал на органите на реда и сега се намира в пандиза за изтърпяване на наказването „ отнемане от независимост ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР