Прокуратурата да се самосезира и да провери дейността на БАБХ,

...
Прокуратурата да се самосезира и да провери дейността на БАБХ,
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Прокуратурата трябва да провери работата на БАБХ

Прокуратурата да се самосезира и да ревизира активността на БАБХ, в това число какви и по какъв начин са били обявявани публични поръчки през последните години, сподели през днешния ден във Варна националният представител от ПГ " Българска социалистическа партия за България " Кристиан Вигенин.

По думите му, в случай че това не стане до няколко дни, ще бъде импортиран умишлен сигнал, с цел да бъдат задействани прокурорите.

Случващото се през последните седмици удостоверява позицията на Българска социалистическа партия, че земеделският министър Румен Порожанов би трябвало да подаде оставка, уточни депутатът.

Той добави, че някой би трябвало да понесе политическа отговорност за ставащото в БАБХ. Естествено е ръководителят на Агенцията да си върви, само че това не значи, че министър председателят или министърът не би трябвало да понесат отговорност за протичащото се, посочи Вигенин.

Депутатът сподели още, че през идващия политически сезон в Народното събрание би трябвало да бъдат взети ограничения за премахване на пропуските в законодателството, тъй като в този момент няма надзор върху активността на БАБХ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР