Производството на Апелативния съд в Швеция срещу 21-годишния футболист на

...
Производството на Апелативния съд в Швеция срещу 21-годишния футболист на
Коментари Харесай

Обявяват футболист на Ботев Пловдив за международно издирване

Производството на Апелативния съд в Швеция против 21-годишния футболист на Ботев Пловдив Амаду Думбуя се отсрочва. Нито полицията, нито апелативният съд могат да открият някогашния състезател на Юргорден, чиято присъда на окръжния съд се апелира, заяви.

Сега Думбуя най-вероятно ще бъде разгласен за интернационално търсене, написа „ Еxpressen “.



Снимкаdsport:Амаду Думбуя

През октомври предходната година Думбуя, който тогава играеше за Юргорден, беше упрекнат в обезчестяване и дребни закононарушения с опиати. Делото беше заведено в окръжния съд в средата на ноември. Там Думбуя беше наказан за дребни закононарушения, свързани с опиати, само че оневинен по съмненията в обезчестяване.

Присъдата беше обжалвана пред Апелативния съд, който щеше да се заеме с делото във вторник. Това обаче няма да е по този начин. Основното съвещание е отсрочено, защото Думбуя не може да бъде открит.

Не са съумели да му връчат призовка. От Апелативния съд нямат доказателства, че той е бил осведомен, че ще бъдат направени чувания на очевидците “, сподели прокурорът Каролина Фром.

От Апелативния съд оповестяват, че нито съдът, нито полицията са съумели да се свържат с Думбуя.

След като напусна Юргорден в средата на януари тази година, Амаду Думбуя подписа с съветския Кубан. Сега той играе за Ботев Пловдив.

“Не мога да разясня, тъй като не знам какви опити са направени, с цел да бъде открит. И аз не знам къде е. Така че в действителност не знам задоволително за тези условия, с цел да мога да кажа нещо по въпроса ”, разяснява прокурорът Каролина Фром.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР