Програма ще помага на българи да развиват бизнес у нас,

...
Програма ще помага на българи да развиват бизнес у нас,
Коментари Харесай

Европрограма ще помага на българи да развиват бизнес у нас

Програма ще оказва помощ на българи да развиват бизнес у нас, като отиват на образование в чужбина с европари, сподели евродепутатът Андрей Новаков в предаването " Още от деня ".

 Андрей Новаков, евродепутат от ГЕРБ: Например в случай че желае да учи за бизнес в Сингапур, по тази стратегия ще бъде заплатен билетът и по 1000 евро на месец в границите на 3 месеца. След което се надяваме този човек да се върне и да разкрива работни места тук. Всички жители на Европейски Съюз могат да вземат участие, стартираме програмата на следващия ден. Всеки може да подаде своя документ.

 Бизнесът изиска още по-лек режим при наемането на служащи от чужбина Бизнесът изиска още по-лек режим при наемането на служащи от чужбина
Три инженерни специалности влизат в листата с недостигащи висококвалифицирани експерти у нас, стана ясно след днешното съвещанието на Националния с...

В договарянията за Брекзит би трябвало да се договорим за колкото се може по-висока вноска от Англия, обективна, която да покрие дупката, която тя ще остави в Бюджета, сподели още Андрей Новаков.
Андрей Новаков, евродепутат от ГЕРБ: Така няма да се наложи да режем парите от земеделците, фермерите, млади бизнесмени, просвета, пътища жп линии, обучение и всичко останало. Каквото и да се случи, България ще остане една от страните, която ще продължи да получава най-вече от Европейски Съюз по отношение на вноската си, повече от 4-5 пъти.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР