Прогнозата ни е този път вотът на недоверие да бъде

...
Прогнозата ни е този път вотът на недоверие да бъде
Коментари Харесай

Коста Стоянов, Възраждане: Този път вотът на недоверие ще бъде успешен

„ Прогнозата ни е този път вотът на съмнение да бъде сполучлив, тъй като водачът на една от политическите обединения има искания към „ сглобката ”. Ние му даваме късмет – да забележим дали ще се възползват или ще има следващата сделка във групировката сред ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи ”. Това съобщи депутатът от „ Възраждане ” Коста Стоянов в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS във връзка думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че до момента в който той провежда поддръжка на водената от него партия за съуправленците му ПП-ДБ по места, те са се наговаряли с други групи да поддържат съперника на ГЕРБ в Банкя, където е домът му.

Запитан за предстояща поддръжка от ГЕРБ за оферти от тях втори избор на съмнение към кабинета „ Денков ” Стоянов сподели, че всичко е допустимо.

От „ Възраждане ” поддържат концепцията за промяна на членовете на ЦИК. „ На тези избори главният извод е ниската изборна интензивност – тя беше единствено 38% на първи тур. На втори тур беше 30%. В страната имаше места, където изборната интензивност беше даже още по-ниска ”, съобщи Стоянов.

„ Лошото е, че доста бизнесструктури се намесиха в локалните избори и то на доста места, в това число и във Варна. Имаше пробив в цели комисии, където имаме информация за купени цели комисии ”, съобщи депутатът от „ Възраждане ” и посочи, че са подали сигнали за това.

Относно рокадите в Движение за права и свободи той сподели, че оставката на Мустафа Карадайъ е вътрешнополитически проблем. „ Със сигурност ще има разтърсвания в сглобката и единствено близкото бъдеще ще покаже какво е то ”, добави Коста Стоянов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР