Проф. Боян Дуранкев е водач на листата на Коалиция за

...
Проф. Боян Дуранкев е водач на листата на Коалиция за
Коментари Харесай

Проф. Боян Дуранкев води листата на "Коалиция за България" за евровота

Проф. Боян Дуранкев е лидер на листата на " Коалиция за България ". Това разгласи Румен Петков, след провелото се съвещание на политическия съвет, оповестиха БГНЕС и " Фокус ".

Чрез проф. Боян Дуранкев имаме огромна опция като българи да водим мощен спор в политическата конкуренция за присъединяване в Европейския парламент, сподели водачът на АБВ.

Снимка: БГНЕС

По думите му посредством тази кандидатура ще може да се даде на България нужното достолепие и самочувствие, че излъчва хора, които със своята честност да работят за обществото и да бъдат потребни.

Петков разгласи, че " Коалиция за България " ще се записва за евровота в ЦИК на 7 април в 11.00 ч.
Румен Петков: Всички претенденти на ГЕРБ са в асансьора на Цветанов, а той върви надолу Той разяснява и новата "Коалиция за България ", като изясни, че не е издирван резултатът на объркването на електората за идните избори
" Бих желал да кажа, че в тази битка за Европейския парламент не се включваме просто на един олимпийски принцип, а отиваме да свършим избрана работа ", сподели проф. Дуранкев.

По думите му шансът на " Коалиция за България " е голям.

" Хората желаят смяна, желаят нови лица. Виждат, че една забележителна част от политическия хайлайф сега съблюдава правилото – „ Ако спечелвам, спечелвам единствено аз, в случай че изгубвам – заплаща целият български народ " ", добави проф. Дуранкев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР