Проектите на постановления за повдигане на обвинение на Бойко Борисов,

...
Проектите на постановления за повдигане на обвинение на Бойко Борисов,
Коментари Харесай

МВР отново входира проектите на постановления за повдигане на обвинение на Борисов, Арнаудова и Горанов

Проектите на постановления за покачване на обвиняване на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов бяха още веднъж входирани от Министерство на вътрешните работи.

Това става, откакто прокуратурата съобщи в петък, че полицията не е поискала покачване на обвиняване. От Министерство на вътрешните работи прецизират, че тогава план на разпореждане за това е бил импортирани дружно с материалите по досъдебното произвеждане, видно от придружителното писмо, заяви Българска национална телевизия. 

След ареста на водача на ГЕРБ, някогашния финансов министър и пиара на някогашния министър председател прокуратурата разгласи, че няма доказателства, само че има тежки процесуални нарушавания позволени от проверяващите служители на реда.

На ексклузивен брифинг министър председателят Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков обявиха, че прокуратурата прави тежък бойкот на следствието.

Софийският градски съд през днешния ден би трябвало да се произнесе и дали утвърждава или не протоколите за обиск в домовете на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, защото тези дейности са извършени " по необходимост ", без авансово правосъдно позволение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР