Проектът за Небет тепе е получил малки забележки и няма

...
Проектът за Небет тепе е получил малки забележки и няма
Коментари Харесай

Сериозно разминаване между Общината и НИНКН за Небет тепе

Проектът за Небет тепе е получил дребни забележки и няма потребност от преправяне. Това сподели пред камерата на Plovdiv24.bg кметът на Пловдив.

По думите му, измененията, които се оферират, са козметични, а не както са тиражирали някои медии - грандиозни. Една от корекциите, които оферират специалистите, е да се сложат дребни кръгли лампички на ниско равнище. Това, съгласно Димитров, е причина за вандализъм и той счита, че осветлението би трябвало да е решено по различен метод. След като се създадат корекциите, планът ще се върне в НИНКН. 

" След 15 години очакване в този момент би трябвало да се случи този план " - безапелационен е кметът и съобщи, че няма да допусне закъснение на периодите.

Директорът на Регионалния археологически музей при диалог със заместник-кмета по просвета е обяснил, че забележкитете от НИНКН се отстраняват за няколко дни. " Разчитаме, че това ще се случи. Имайте поради, че срокът за осъществяване на този план е края на 2023 година Време има, тъй че значимото е да започва " - добави Панов.

В сряда следва да се организира среща за плана за Небет тепе.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР