Проектът за Бюджет 2022 е балансиран, а заложените в него

...
Проектът за Бюджет 2022 е балансиран, а заложените в него
Коментари Харесай

Венеция Нецова: Бюджет 2022 е балансиран, с инвестиции за икономически растеж

" Проектът за Бюджет 2022 е уравновесен, а заложените в него вложения ще предизвикат стопански напредък, който да докара до стабилно повишаване на приходите на хората ", съобщи в ефира на Българска национална телевизия Венеция Нецова-Ангова от ПГ на " Продължаваме промяната ". Тя разяснява признатият от държавното управление законопроект, който от тази седмица влиза за разглеждане от парламентарните комисии.

Ангова отхвърли обвиняванията, че инфлацията ще изяде заложеното нарастване на минималната работна заплата и на пенсиите. По думите ѝ упованията са, че в края на годината инфлацията ще се успокои поради преодоляването на пандемията и енергийната рецесия.

Според нея не е вярна политиката да се вършат вложения единствено с евросредства, а би трябвало да се вършат и лични вложения, с цел да има баланс.

Тя счита, че мощните страни на законопроекта са точно вложенията в хората от позиция на обучение, опазване на здравето, обществена правдивост, както и заложените финансовите вложения.

Ангова посочи, че от " Продължаваме промяната " са подготвени да чуят и предложенията на другите партии, които предстоят по време на разискванията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР