Продуцентите от Междинна станция пуснаха трейлъра за филма, посветен на

...
Продуцентите от Междинна станция пуснаха трейлъра за филма, посветен на
Коментари Харесай

Вижте трейлъра на филма за Гунди

Продуцентите от " Междинна станция " пуснаха филмовия откъс за кино лентата, отдаден на именития нападател на националния тим на България и Левски Георги Аспарухов-Гунди.

" Гунди - легенда за любовта " ще излезе на екраните през 2024 година Пълнометражният игрален филм наблюдава живота на Аспарухов - от срещата му с Величка Маркова - Лита, до трагичния 30 юни 1971 година.

В основата на сюжета са неразказани до момента истории от персоналния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма обич - брачната половинка му Лита, с която минават през редица тествания на живота, футбола и системата, само че остават дружно до самия край.

На екран ще оживеят и някои от именитите мачове с присъединяване на Гунди, с помощта на стотиците специфични резултати, употребявани във кино лентата.

Както е известно, ролята на Георги Аспарухов е поверена на артиста Павел Иванов. В ролята на брачната половинка на Гунди се превъплъщава Александра Свиленова. Христо Пъдев играе друга легенда на Левски - Христо Илиев-Патрата. Водещи функции имат Параскева Джукелова (Мария - майката на Гунди), Емил Марков (в ролята на бащата на Величка Маркова), Биляна Петринска (играе майката на Лита) и Александра Костова (Лидка - сестрата на Аспарухов). В основна роля ще забележим и Стоян Радев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР