Продукт предизвика същински фурор сред младите потребители в социалните мрежи

...
Продукт предизвика същински фурор сред младите потребители в социалните мрежи
Коментари Харесай

Защо чаша за вода се превърна в хит сред младите в социалните мрежи?

Продукт провокира истински възторг измежду младите консуматори в обществените мрежи и докара до безпорядък и опашки в някои магазини в Съединени американски щати. В центъра на цялата тази еуфория обаче не е нов смарт телефон или книга - а огромна чаша за вода със сламка.

Става дума за така наречен чаши на марката " Stanley ", известни като " Stanley Cups ". Това са на процедура комфортни бутилки за вода, само че под формата на чаши с огромна ръкохватка и пластмасова сламка. Огромният интерес към тях е поради това, че са елементарно портативни и могат да поддържат напитките студени в продължение на часове.

През последните месеци чашите " Stanley " се трансфораха в сензация, като са изключително известни измежду представителите на поколението Z (Gen Z).

В обществената мрежа TikTok видеа на инфлуенсъри и елементарни купувачи, които предлагат продукта, събират милиони гледания. Артикулът се появява в публикации за най-популярните дарове за Коледа в редица страни, а неотдавна стартирането на нова серия на чашата в Съединени американски щати сътвори подиуми в супермаркетите, които до момента се виждаха единствено на разпродажбите за " Черния петък ".

Продуктът обаче не е нов - той е показан за първи път през 2016 година и в действителност единствено допреди няколко години компанията Stanley въобще не дава приоритет на продукта.

Но той нашумява, когато попада под целенасочената реклама на инфлуенсърите. Редица международни основатели на наличие започнаха да промотират бутилката и да я споделят, изключително в TikTok и Instagram. Хаштагът #Stanley самичък по себе си е събрал впечатляващ брой гледания в TikTok - над 2 милиарда Така чашата от комфортен продукт се трансформира в фешън аксесоар и даже знак на обществен статус.

През ноември тя е в центъра на вирусно видео в TikTok, на което жена демонстрира по какъв начин колата ѝ е изгоряла. При пожара обаче чашата ѝ " Stanley " е останала непокътната - и в нея даже към момента е имало лед.

" Всички са доста загрижени, в случай че случйано чашата " Стенли " се разлее, само че какво от това? Вчера тя беше в пожар и в нея към момента има лед ", споделя дамата във видеоклипа, събрал над 60 млн. гледания.
What a journey, thank you all sooo much for being here for it. I cant say it enough, this wouldnt have happened without every single one of you. Love you and @Stanley 1913
Видеото притегли вниманието даже на световният шеф на компанията Терънс Райли, който съобщи, че освен ще изпратят още чаши на дамата, само че и ще заменят автомобила ѝ.

Мотото на компанията за питиета гласи, че продуктите им са " основани за цялостен живот " - и наподобява не преувеличават с това. През 2020 година чашата става най-продаваният артикул на Stanley, а през 2023 година регистрира 275% нарастване на продажбите на годишна база.

Успехът на чашата въпреки всичко е реализиран от компанията, която е доста по-стара от повече си клиенти сега. Според уеб страницата на компанията Stanley съществува от 1913 година, когато създателят Уилям Стенли младши основава първата бутилка на тази марка.

В предишното компанията е насочвала маркетинговите си старания най-вече към мъже и хора, които са фенове на туризма, къмпингуването и дейностите навън.

В последните години обаче с резултата на TikTok те съумяват да доближат и до по-широка публика - в това число дами. Тази смяна докара до разгръщане на потребителската база, която включва авторитетни персони и даже младежи.
everyone’s obsessed with these so i had to try it out
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР