Продължава разследването около убийството на Петър Христов. Бизнесменът беше прострелян

...
Продължава разследването около убийството на Петър Христов. Бизнесменът беше прострелян
Коментари Харесай

Кой поръча разстрела на Петър Христов?

Продължава следствието към убийството на Петър Христов. Бизнесменът беше прострелян показно с осем патрона на столичния бул. " България ".

Полицията работи по няколко версии, само че главната е, че разстрелът е обвързван с бизнес делата на 49-годишния мъж.

" Времето и мястото на убийството не са определени инцидентно ", съобщи Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.Петър Христов е доста спорна персона ", сподели той и подсети, че като млад предприемачът е имал охранителната компания " Дито " ООД, която охранява най-големите захарни фабрики у нас.

" За пръв път неговото име се появява в медиите през 1993-та година. Той е забавен за медиите като част от борческата империя. И самичък той се дефинира като част от нея ", разяснява журналистът Анна Заркова.

Работата на следователите продължава.

Близък на убития предприемач: Той не е посочил терзания за сигурността си " Петър Христов не е посочил да има терзания за сигурността си. Той идваше в Самоводене без защита. Само един път съм го виждал с водач тук ". Това описа Николай Милаковски, кмет на Самоводене - мястото, където е израснал предприемачът, който в понеделник сутринта беше показно разстрелян с 8 патрона.

" Той беше един извънредно прекрасен, прелестен и сияен човек. Той беше извънредно работлив ", описа Милаковски, който се познава от дребен със притежателя на " Лактима ".

Милаковски описа, че убитият предприемач е помагал с дарения в общината. Той добави, че в Самоводене ще има ден на печал.

Красимир Горсов: За мен беше чест, че познавах Петър Христов " Това е потрес за цялото ми семейство, тъй като загубихме един извънредно непосредствен човек ", сподели той

Убитият предприемач Петър Христов е един от хората, оказал помощ на Мануела Горсова, която пострада тежко при злополука, породена от Максим Стависки. Оказа се, че Христов е спонсорирал лекуването на момичето и е бил непосредствен до фамилията й.

Красимир Горсов: Петър Христов избави живота на щерка ми Мануела.Бащата на Мануела – Красимир Горсов, разяснява, че той е помагал на доста хора и е държал това да остане в загадка.

" За мен беше чест, че познавах подобен човек. Изключително харизматичен. Той избави два пъти живота на Мануела. Това е потрес за цялото ми семейство, тъй като загубихме един извънредно непосредствен човек”, съобщи Горсов.Полицията работи по няколко версии, само че главната е, че разстрелът е обвързван с бизнес делата на 49-годишния мъж.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР