Продължава разследването на вчерашния над бизнесмен в София, при който

...
Продължава разследването на вчерашния над бизнесмен в София, при който
Коментари Харесай

Продължава издирването на извършителите на грабежа на Ломско шосе в София

Продължава следствието на вчерашния над предприемач в София, при който бяха откраднати близо 100 000 лв. , а 44-годишен негов сателит пострада, откакто бе ударен по главата от нападателите.

Извършителите към момента се търсят.
 Рашков ще каже за грабежа на
Рашков ще каже за грабежа на " Ломско шосе ", като хване нарушителите

Министърът има голямото предпочитание да удвои заплатите на СФСМВР, само че сега нямало по какъв начин да стане

Една от главните версии съгласно събраните до момента доказателства е приключване на информация и авансово наблюдение на предприемача. Името му е Евтим Славов. Той и вторият атакуван са дали показания.

" Прегледани са записи от видеокамери, на които се виждат 3 лица, които са били с маски. Впоследствие тези 3 лица се отдръпват с автомобил в неустановена посока, като сега нямаме информация за местонахождението на автомобила и личността на лицата ", изясни прокурор Десислава Петрова.
 В устойчиво положение е мъжът, атакуван на „ Ломско шосе “
В устойчиво положение е мъжът, атакуван на „ Ломско шосе “

Операцията му е сполучлива

За момента е открит единствено един револвер, с който е ударен придружителят на предприемача. Пострадалият нямал ясни мемоари за нападението.

Назначени са експертизи, най-важни за проверяващите са тези на камерите. " Чиято цел е първо да се откри посоката на придвижване, накъде са се отдръпнали причинителите, с какво МПС са били, вероятно номера на автомобила и на второ място в случай че е допустимо да се извърши някаква лицева идентификация ", изясни престъпният специалист Иван Славов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР