Продължава разследването на тежките верижни катастрофи на магистрала Тракия, при

...
Продължава разследването на тежките верижни катастрофи на магистрала Тракия, при
Коментари Харесай

Въпреки ограничението, колите от катастрофите на Тракия летели с висока скорост

Продължава следствието на тежките верижни произшествия на автомагистрала " Тракия ", при които в сряда пострадаха над 30 души. Гъста мъгла, смесена с пушек от близкото горящо бунище край Ихтиман и несъобразeна скорост е най-вероятната причина за тежкия случай.

Отново предизвестяват за ниска видимост по " Тракия " край Ихтиман

Факт е, че в деня на случая в другото платно при ограничаване от 70 км/ч в сектора на пътния възел, измерените спирачни пътища на коли, които са аварирали, демонстрират скорост от над 100 км/ч, съобщи пред Българска национална телевизия Светослав Глосов - член на УС на Агенция " Пътна инфраструктура ".
 
Прокуратурата: Има отговорен водач за мелето на Автомагистрала " Тракия "

" С краткотрайна сигнализация се управлява скоростта на придвижването. Това, което се случва - за броени минути се подвигна мъглата и отново се спусна. Призовавам водачите да карат деликатно, тъй като е доста сериозен трафика ", разяснява той.
 
ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ МЕЛЕТО НА АВТОМАГИСТРАЛА „ ТРАКИЯ “

Според прокуратурата, отговорност носи и някой от водачите - участници в злополуката. Вчера стана ясно, че момче на 16 години без брошура е управлявало един от авариралите коли. Част от потърпевшите към момента са в сериозно положение.
 
От Агенция " Пътна инфраструктура " приканват водачите да карат деликатно, с цел да не се стига до нови произшествия.

Какви са аргументите за тежките произшествия сутринта на автомагистрала " Тракия "? По тематиката Над 30 са ранените на " Тракия ", има с заплаха за живота (СНИМКИ/ВИДЕО) Няма нездравословни субстанции във въздуха край Ихтиман и Автомагистрала „ Тракия “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР