Продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева. Проблемите на изчезналата 17-годишна

...
Продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева. Проблемите на изчезналата 17-годишна
Коментари Харесай

ИЗЧЕЗНАЛАТА ИВАНА: Кметът на Дупница иска обяснения от училищното ръководство

Продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева. Проблемите на изчезналата 17-годишна Ивана от Дупница са били известни на преподавателите й, само че не е направено нищо. А вместо това е позволена експанзия посредством насмешки от страна на другите деца.``

Това съобщи кметът на Дупница Първан Дангов пред Нова телевизия.

„ Имам неофициална информация, че държанието на Ивана е било известно на всички. Най-малкото на класната ръководителка. Учениците са показали експанзия по отношение на нея, узнавайки за това държание. Знаете ли, какъв брой жестоки могат да бъдат децата, изключително в тази възраст? Ивана е била дете със заболяване”, заяви Дангов.

Кметът добави, че Ивана е била интровертна, имала е проблем с душeвността и болестта е било разпознато и момичето е съветвано от психолог и психиатър. Той ще изиска цялостни писмени пояснения от директорката на учебното заведение на изчезналото момиче, психоложката и класната й роководителка.

Дангов разясни, че съгласно него родителите също носят виновност за изгубването на Ивана, защото са подали сигнала доста късно.

Припомняме ви, че към този момент четвърти ден продължава издирването на момичето, което излезе от клас и повече не се появи. Тя е оповестена за общонационално търсене. Дотук е намерено якето на Ивана.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР