Продължава акцията по издирването на беглеца Стоян Зайков.На брифинг днес

...
Продължава акцията по издирването на беглеца Стоян Зайков.На брифинг днес
Коментари Харесай

Откриха оръжие, с което вероятно е извършено едно от убийствата в Костенец

Продължава акцията по издирването на беглеца Стоян Зайков.

На брифинг през днешния ден сутринта основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов заяви, че в един от претърсваните периметри е било намерено оръжие, което дава отговор по тип и диаметър на това, с което е осъществено едно от убийствата в Костенец. Иванов обаче не разясни за кое от двете убийства става въпрос.

За момента няма нови сигнали за местонахождението на Зайков. Последно такива са били получени нощес, само че търсеният не е бил открит при претърсванията на посочените места.

„ Предполагаме, че е в региона, нямаме данни да е напускал страната. Напълно е допустимо да се укрива толкоз дълго време, кадърен е да оцелява самичък, може да няма помагачи, това са главните данни, които сме си извели след разбор на доказателствата “, сподели основният секретар, като добави, че полицията продължава с претърсванията.

„ Термокамерите са включени още от първия ден на интервенцията. Целият разполагаем запас на Министерство на вътрешните работи е зает. Няма данни да е направена връзка с роднините “, разяснява още Иванов.

Комисарят съобщи, че от Министерство на вътрешните работи не са подценили обстановката и че ще създадат всичко допустимо Зайков да бъде открит.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР