Продължава активната работа по реконструкцията на бул. България от Околовръстния

...
Продължава активната работа по реконструкцията на бул. България от Околовръстния
Коментари Харесай

В събота променят движението по нов участък от булевард "България"

Продължава дейната работа по реконструкцията на бул. " България " от Околовръстния път до моста в кв. " Бояна ", заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която ревизира рехабилитацията на булеварда.

В момента се работи в посока център, строителните действия вървят в период. Очакваме доникъде на юли секторът да бъде приключен и пуснат в придвижване, сподели кметът.

Снимка: БГНЕС

Тя осведоми, че от събота ще стартира работа в сектора на " България " от бул. " Тодор Каблешков " до бул. " Гоце Делчев ". Движението там ще се реалокира в другото платно, което към този момент беше ремонтирано по време на изключителното състояние.
Ремонтът по бул. „ България “ ще продължи към „ Бояна “ Утре пускат придвижването от бул. „ Гоце Делчев “ до бул. „ Тодор Каблешков “
Очакванията са ми втората половина на август да завърши ремонтът в целия сектор, който е в посока център, сподели кметът. Ако остане време до 10-12 септември, ще се стартира работа и в последната права от булеварда.

Снимка: БГНЕС

Фандъкова напомни, че ремонтът на бул. " България " се прави през последните няколко години поетапно, тъй като е мощно претрупан. С ремонта на " България " ще сме приключили ремонтите на огромните, основни булеварди на София, акцентира столичният кмет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР