Продажбите ще започнат едва през месец ноември тази година. Може

...
Продажбите ще започнат едва през месец ноември тази година. Може
Коментари Харесай

Най-евтиният сгъваем смартфон на световния пазар. Представен е Energizer Ultimate U660S само за 500 евро

Продажбите ще стартират едвам през месец ноември тази година. Може би в това време ще се появи сгъваем смарт телефон и на по-привлекателна цена.

Компанията Avenir Telcom показа на MWC 2024 освен издръжливия смарт телефон Energizer P28K с голяма 28 000 mAh батерия, само че и сгъваемо устройство, наречено Energizer Ultimate U660S. Това е първият сгъваем смарт телефон на компанията. Той не предлага някакви изключителни характерности или функционалности, само че несъмнено може да се назова най-бюджетният в своя клас.

Механизмът за прегъване на Energizer Ultimate U660S е същият като този на Galaxy Z Flip. Устройството разполага с 6,67-инчов еластичен OLED екран с шарнир в средата. Панелът е с разграничителна дарба 2400×1080 пиксела. От външната страна на смарт телефона има още един дребен екран до модула на камерата, само че производителят не дава информация за неговия размер и резолюция. Очевидно на него се демонстрира систематичната информация: настоящото време, известията и така нататък

Смартфонът се базира на платформата MediaTek Helio G99. Тя е много производителна и енергийно ефикасна, потвърдила се в устройства от начално равнище. Чипсетът работи в тандем с 12 GB RAM. Капацитетът на флаш паметта е 256GB. Energizer Ultimate U660S е оборудван с съществена камера с 64MP и 8MP датчици, както и с 25MP предна камера. За самостоятелната работа се грижи батерия с потенциал 3400 mAh. Това е относително малко за стандартите на марката Energizer. Устройството работи с Android 14.

Energizer Ultimate U660S сега е най-достъпният сгъваем смарт телефон, неговата цена – 499 евро. Той обаче ще излезе на пазара едвам през ноември тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР