Полицията в университета Емори в Джорджия обяви ареста на осъден

...
Полицията в университета Емори в Джорджия обяви ареста на осъден
Коментари Харесай

Полицията на университета Емори арестува осъден престъпник, пресякъл държавните граници, за да се присъедини към анти-израелските протести

Полицията в университета Емори в Джорджия разгласи ареста на „ наказан нарушител, пресякъл държавните граници, с цел да пристигна в кампуса " за присъединяване в антиизраелски демонстрации.

Дерек Зика от Стейтсвил, Северна Каролина, град отвън Шарлот, носеше ножове и пикантен спрей, когато беше арестуван в Emory Quad в неделя следобяд, полицията на университета споделя отделът.

Ден преди този момент Зика изнесе тирада, в която сподели, че всеки в кампуса, който се пробва да понижи напрежението, „ продава хората от Газа “, съгласно студентския вестник The Emory Wheel.

„ Вие водите война “, съгласно известията добави Зика. „ Борба за победа “.

 

Студенти скандират по време на пропалестински митинг в университета Емори на 25 април 2024 година в Атланта, Джорджия. (Elijah Nouvelage/AFP посредством Getty Images)

Zika е упрекнат в незаконно посягане, възпрепятстване на чиновник на реда, владеене на оръжие в учебна безвредна зона, незаконно посягане и преси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР