От ръководството на ЦСКА излязоха с официална позиция на клубния

...
От ръководството на ЦСКА излязоха с официална позиция на клубния
Коментари Харесай

ЦСКА: Не са водени преговори с Димитър Бербатов, Любослав Пенев, Лъчезар Танев и други

От управлението на ЦСКА излязоха с публична позиция на клубния уебсайт, в която изрично отхвърлиха спекулациите от последните часове, подбудени от промяната на собствеността при " алените ".

Припомняме ви, че през вчерашния ден Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев оповестиха, че дават безплатно своите акции на фондация „ Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука “, като по този метод двамата предприемачи се отдръпват от ръководството на " армейците ".

Тази вест даде мотив на мнозина да считат, че част от някогашните футболисти на ЦСКА в лицето на Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Любослав Пенев, Александър Томаш имат действителен късмет да се завърнат в клуба под нова роля.

Новите управителни фактори при " алените " обаче изрично отхвърлиха тези клюки и оповестиха, че отпред на оперативното управление ще продължат да бъдат Филип Филипов и Стоян Орманджиев, до момента в който Стамен Белчев остава на поста старши треньор.

" Във връзка със спряганите имена за управителни позиции в ЦСКА, бихме желали да заявим, че договаряния с Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Любослав Пенев, Александър Томаш и други не са водени. Разбираме интереса към новината за смяна в собствеността и може би е обикновено да се спекулира в разнообразни посоки преди плануваната за вторник конференция, само че както беше декларирано през вчерашния ден, оперативното управление на клуба ще продължи да бъде ръководено от Филип Филипов и Стоян Орманджиев. Добавяме, че поддръжката и към треньорския щаб е цялостна. Желаем на Стамен Белчев, екипа му и тима победа в днешния значим мач! ", се споделя в позицията на ЦСКА.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР