Прочулата се с по над 10 000 преференции на последните

...
Прочулата се с по над 10 000 преференции на последните
Коментари Харесай

Мис Преференция: Сама взех решение да се махна след провала на вота във Варна

Прочулата се с по над 10 000 преференции на последните няколко парламентарни вота хубавелка от Варна - Славена Точева, реши да наруши мълчанието си, откакто изненадващо метна оставка като народен представител. Шеметната брюнетка, на която й отива повече да е на някоя витрина в Амстердам, в сравнение с парламентарната банка на жълтите павета, изясни, че не я е махнал Бойко Борисов, каквито клюки витаят, а самичка е взела решението да " поеме политическата отговорност " за неуспеха на ГЕРБ в Морската столица. Славена, която е свързвана с известния предприемач и някогашен митничар Дидо Дънката, написа следното:

Скъпи другари,

За да сложа завършек на всички медийни спекулации желая да разглася пред вас, че през вчерашния ден сутринта подадох оставката си като депутат в 49-то Народно заседание.

Смятам, че достойната позиция е да бъде поета политическа отговорност за загубата на локалните избори във Варна и това е напълно мое решение. Стоях твърдо зад кандидатурата на Иван Портних и считам, че той беше верният избор за кмет. Този избирателен резултат не е отражение на доверието на варненци, а е разследване от основаната нова сглобка във Варна и оказания голям корпоративен напън над жителите.

Запазвам уважението и съпричастността си към всички мои сътрудници от ГЕРБ и им поисквам сполучлива и ползотворна работа по време на 49-то Народно заседание.

Моите гласоподаватели и сътрудници знаят, че постоянно могат да разчитат на поддръжка и помощ от мен.

С почитание,

Славена Точева
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР