Проблемите със сърцето са широко разпространени в съвремието и все

...
Проблемите със сърцето са широко разпространени в съвремието и все
Коментари Харесай

Проф. Чирков: Мозъкът е сто пъти по-опасен за сърцето от пушенето

Проблемите със сърцето са необятно публикувани в съвремието и от ден на ден хора се оплакват от сходен жанр болести. Стресът, мръсният въздух, некачествената храна, застоялият живот и още ред аргументи нанасят провали върху най-важния орган в човешкото тяло, съобщи проф. Александър Чирков.

Прочутият кардиохирург предупрежсава, че в случай че не се вземат ограничения, съчетани с профилактични прегледи, последствията от тях могат да бъдат страшни и даже съдбовни. Великият в региона на сърдечната хирургия проф. Чирков даде два съществени съвета или така наречен „ предписания “ за лекуване и поддържане на болно сърце, които би трябвало да се съблюдават всекидневно, с цел да си подсигуряваме здравето и дълъг живот.

Първият съвет на огромния академик е в никакъв случай, безусловно в никакъв случай да не се храним след 18 часа вечерта. „ Често пъти пациенти със сърдечни проблеми идват при мен и се оплакват, че имат екстрасистоли, аритмия, прескачане. И се оказва, че не са спазили това в действителност значимо за здравето им условие – да не ядат след 18 часа. Тогава постоянно в корема се образуват газове. Те повдигат диафрагмата, а тя от своя страна притиска сърцето и става неприятно “, изяснява проф. Чирков.

Това, което също предлага на пациентите, е да си създадат една от допустимо най-здравословните смеси за сърцето, която да одобряват постоянно.

Тя се прави като се смесят 10 глави чесън, счукан на каша, дружно със сока от 10 лимона и 1 кг мед. Тази примес би трябвало да престои една седмица и чак по-късно е подготвена за консумация.

Пием от нея един път дневно, по четири лъжички – одобряваме на дребни глътки и постепенно, като не забравяме да задържим за малко в устата, преди да глътнем. Количеството от сместа е задоволително за два месеца банкет, а оказва помощ и на доста заболели и възрастни хора, които даже мъчно стават и се движат.

„ Не на последно място, бъдете положителни и не пропускайте неприятни мисли, а още по-малкото завист и злоба в мозъка си. Защото мозъкът е 100 пъти по-опасен за сърцето даже от пушенето. Казвам го напълно искрено и непосредствено, тъй като съм го виждал “, твърди огромният проф. Чирков.

Инфо:

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР