Проблемите на Пол Погба в Манчестър Юнайтед и най-вече обтегнатите

...
Проблемите на Пол Погба в Манчестър Юнайтед и най-вече обтегнатите
Коментари Харесай

Барса подготвя нова офанзива за Погба

Проблемите на Пол Погба в Манчестър Юнайтед и най-много обтегнатите му връзки с Жозе Моуриньо направиха по този начин, че още веднъж да се заприказва за възможен трансфер на французина в Барселона. Не е загадка, че преди началото на сезона каталунците направиха опит да привлекат международния първенец, само че по този начин и не се стигна до съответна оферта.

Според ESPN, Барса обмисля нова атака за Погба през януари. 25-годишният французин обаче не е единственият футболист, който попада в трансферните проекти на испанския гранд. Другите са Адриен Рабио от Пари Сен Жермен и Френки де Йонг от Аякс. Погба е най-скъп, като няма по какъв начин да бъде платен за по-малко от 100 млн. евро.

През последната година нови контракти подписаха Лионел Меси, Самюел Юмтити и Серхио Бускетс, само че Барселона разполага с задоволително средства, с цел да си разреши високата заплата и на 25-годишния халф.

На този стадий в клуба няма единодушие по отношение на това дали да бъде притеглен Погба. Част от управителните фактори са срещу идването на французина. Юнайтед също няма желание да се разделя с огромната си звезда, без значение от спора сред него и Моуриньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР