Проблемът със заплатите в Министерство на вътрешните работи би трябвало

...
Проблемът със заплатите в Министерство на вътрешните работи би трябвало
Коментари Харесай

Валентин Попов: Проблемът със заплатите в МВР трябва да бъде решен от политиците

Проблемът със заплатите в Министерство на вътрешните работи би трябвало да бъде решен от политиците, показа през днешния ден ръководителят на Синдикалната федерация на служителите в министерството (СФСМВР) Валентин Попов.

В 13 часа чиновниците на реда потеглиха на шествие от постройката на Министерство на вътрешните работи в центъра на София към Министерството на финансите, където ще се слеят с протест на надзирателите в пандизите.

В отговор дали чака да има проблем със заплатите на чиновниците на реда и тяхната индексация, откогато не е ясно дали ще има мнозинство в Народното събрание за актуализация на бюджета Валентин Попов заяви: " Това не е наш проблем, а на политиците и мисля, че те сами си го правят и в този момент са напът да си основат голям проблем и с нас.

Ние към този миг сме приемливо дълго време жертва на проблемите на политиците заедно с жителите. Между другото таман преди 7 години - на 12 юни 2015 година, ние излязохме на протест срещу по този начин наименуван пенсионна смяна в сектора " Сигурност ", която докара до опцията сътрудници, в това число и аз, откогато са упражнили правото си на пенсия, да продължат да работят.

Тогава не ни чуха, в този миг чакаме да ни чуят ". Очаква се митингът на чиновници на реда и надзиратели да завърши пред постройката на Народното събрание.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР