Проблемът с паркирането е ежедневие за хиляди шофьорки и пешеходци.

...
Проблемът с паркирането е ежедневие за хиляди шофьорки и пешеходци.
Коментари Харесай

Кой каквото има, пази паркомясто с него СНИМКИ

Проблемът с паркирането е всекидневие за хиляди шофьорки и пешеходци. Паркоместата не стигат, а постоянно за наличните се води негласна " война ". 

Ситуацията не подминава и град Пловдив, където от години някои жители прибягват до забранен, само че ефикасен метод за бранене на място - антипаркинг туби, а и всевъзможни други движимости. Те се слагат на противоречивото място, с цел да покажат, че е " непокътнато ".

За сходни дейности сингнализираха пловдивчани. Кофи и щайги са  сложени на улица в кв. " Кършияка ", възпрепятствайки опцията за паркиране пред магазин. Кадрите са снимани на ул. " Поп Манол ". Като жителят, алармирал за обстановката, споделя, че в сектора това е " ежeдневие ".

" Кой с каквото има пази паркомясто с него из цялата улица ", споделя мъжът.

Припомняме, че сходни дейности са прецизно неразрешени от управляващите в Пловдив. В Наредбата за реда за прекъсване, престой и паркиране на пътни транспортни средства на територията на града ясно е посочено, че:

Не се позволява нерегламентирано слагане и/или разполагане върху общинска територия на всевъзможни преносими, неподвижни и други загради, знаци, табели, уреди, предмети и други сходни, които затрудняват и/или попречват видимостта, прекосяването, прекъсването, престоя и паркирането на моторните транспортни средства, както и придвижването на пешеходците.

Подобни прояви има и на други места в града, а постоянно жителите, пазещи места, с тъга се отделят от навиците си за слагане на туби, колчета и тн.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР