Проблемът е в безотговорността - и борд ще пада, и

...
Проблемът е в безотговорността - и борд ще пада, и
Коментари Харесай

Илиян Василев: Служебната министърка на финансите се опита да налее вода в мелницата на ГЕРБ

Проблемът е в безотговорността - и ръб ще пада, и дефиците ще порастват и в Еврозона няма да влезем.

Нека стане ясно - този отчет без утвърждение на Румен Радев няма по какъв начин да стане. Ерго - това е част от разбирателството сред него и Борисов през сватовника Кирил Добрев /или някой друг/.

Мога да позволи, че Радев държи " топла " връзката с Борисов с цел да го окуражи да не поддържа постоянно държавно управление в идващия кабинет. За да го остави фактор надалеч над конституционните му пълномощия, с още служебни държавни управления. Но главната цел на Радев е да се намеси жестоко в интерес на ГЕРБ с цел да бъдат първи, с цел да бъдат в по-силната преговорна позиция.

Росица Велкова въобще няма качества да бъде министър на финансите, въобще обществено лице по финансите, което да прави и комуникира обществена политика в тази област.

Добре, че Българска народна банка реагира и то по-остро в сравнение с е обикновено за него, с цел да я скастри - непрофесионално и безконтролно е отправено към Румен Радев и служебното държавно управление.

Не си правете заблуда - ГЕРБ продават боязън, който да трансфорат в суматоха, с цел да изискат българите Бойковата " непоклатимост ". Истината е, че техният министър на финансите " на стабилността " е неодобрен от международната финансова общественост, за ролята му на предявител на корупционни пари на премиера от хазартен необут.

Единственото устойчиво при Борисов са корупционните доходи.

Друг повтарящ се рефрен е, че защото Политическа партия усили пенсиите имаме дестабилизиран бюджет. Истината е че не пенсиите,а изключенията за Данък добавена стойност и идиотските помощи на калпак за енергийните сметки на регистриращи свръхпечалби предприятия са казуса.

 

Ама по какъв начин Бойко да каже на неговите ресторантьори, че няма да имат повече привилегия?

 

Илиян Василиев, Фейсбук


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР