Проблемът е, че не са много хората, които имат представа

...
Проблемът е, че не са много хората, които имат представа
Коментари Харесай

Баба Учи! Намажете Всеки Белег С Това Просто Мазило И Много Скоро Няма Да Има И Помен!

Проблемът е, че не са доста хората, които имат визия по какъв начин да се избавят от белезите и по какъв начин да ги отстранен от себе си.

Това дава зелена светлина на фармацевтичната промишленост, която от своя страна пък ни залива с какви ли не реклами на скъпи препарати за унищожаване на белези, които в последна сметка се оказват неефективни.

Затова ви предлагаме една в действителност неповторима рецепта, която единствено за две седмици заличава всички белези по лицето и тялото като следи от акне, пъпки, рани, хирургическа интервенция и даже стрии, и целулит.

Това е най-силното и мощно мазило за унищожаване на белези, което се прави в домашни условия и има неповторим резултат. Запишете си неговата точна рецепта като количеството на съставките не е посочено. Зависи напълно от вас и от това какъв брой крем желаете да си приготвите.

И по този начин – трябват ви зехтин, естествен мед, какаово масло и лавандулово масло. Това са всички нужни артикули – отново повтаряме, че точното количество зависи от вашето предпочитание и от това какъв брой бурканчета желаете да си напълните.

Приготвянето на това мазило за унищожаване на белези е следното – първо разтопете на водна баня какаовото масло и към него прибавете равно количество зехтин. След това прибавете и една лъжица мед, а най-после капнете и няколко капки от лавандуловото масло.

Съхранява се в хладилника като трайността му е относително огромна. От този крем за унищожаване на белези, мажете проблематичните сектори от кожата си най-малко по два пъти на ден като е добре да се мажете всяка вечер и да преспивате с него. Сами ще видите смяната в белезите си единствено след две седмици./Силвия Борисов,doctorbg.net
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР